Έλενα Ασημακοπούλου: «Αισθάνομαι λίγο...» - Η αποκάλυψή της για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της

«Πολύ δύσκολη μέρα όταν...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έλενα Ασημακοπούλου: «Αισθάνομαι λίγο...» - Η αποκάλυψή της για την προσωπική της ζωή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 22/11. Μετά τις αποκαλύψεις για το επαγγελματικό της μέλλον, η ηθοποιός μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο αλλά και για το πως αντιμετώπισε το γεγονός αυτό η κόρη τους (δείτε την εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Ασημακοπούλου για τον χωρισμό της

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Είχε προέλθει ο χωρισμός μήνες πριν, τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά για την μικρή γιατί είχαν κλείσει τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που θα την πληγώσει, να την στεναχωρήσει.

Ήταν αρκετά δύσκολο διάστημα κυρίως ως προς το παιδί. Έχουμε σχέσεις τυπικές με τον Μπρούνο. Είναι μόνιμα στο εξωτερικό κι έρχεται να δει κάποιες ημέρες το παιδί. Είμαι ήρεμη και χαρούμενη τώρα κάνω πράγματα που ήθελα να κάνω πολύ καιρό, όπως το να επιστρέψω στην τηλεόραση. Το πάλευα για πάρα πολύ καιρό πριν χωρίσω αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημά μου.

Πολύ δύσκολη μέρα όταν ανακοίνωσα στο παιδί το χωρισμό. Η Μαρία, όμως, είναι ένα πάρα πολύ ώριμο παιδί και ήξερε, ζούσε πράγματα από πριν οπότε ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις πριν και προσπάθειες άρα ήξερε. Συζητάμε τα πάντα με την κόρη μου. Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Είναι εξαιρετική.

Αισθάνομαι μπερδεμένη λίγο ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προχωρήσω πολύ άνετα σε κάτι σταθερό και μόνιμο αλλά πότε μην λες πότε», δήλωσε στην κάμερα του ALPHA χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από το σπίτι που έμεναν πριν τον χωρισμό Ασημακοπούλου & Τσιρίλο

Η Έλενα και ο Μπρούνο, μαζί με τη μονάκριβη κόρη τους Μαρία Ροζαρία, έζησαν σε ένα πολύ όμορφο και γουστόζικο σπίτι στον Άγιο Στέφανο.

Ασημακοπούλου & Τσιρίλο

Ασημακοπούλου & Τσιρίλο σπίτι

Ασημακοπούλου & Τσιρίλο παιδίΑσημακοπούλου & Τσιρίλο χωρισμόςΑσημακοπούλου & Τσιρίλο διαζύγιοΑσημακοπούλου & Τσιρίλο Άγιος ΣτέφανοςΑσημακοπούλου & Τσιρίλο ζευγάρι