«Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα...» - Τα λόγια της Ίνας Ταράντου για την οριστική αυλαία της εκπομπής της στο OPEN

«Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό»

Οριστική αυλαία έριξε η εκπομπή του OPEN "Εμείς" με την Ίνα Ταράντου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού και τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας μετά από αυτή), καθώς τα νούμερα που σημείωνε ήταν αρκετά χαμηλά, συνήθως μονοψήφια και αυτό οδήγησε σε αυτή την κατάληξη.

Την Παρασκευή 25/11, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προβολή και η ίδια θέλησε να πει λίγα λόγια για τους συνεργάτες της και να ευχαριστήσει το κοινό της. Όπως, αποκάλυψε είχε πολύ άγχος και εξήγησε πως αυτή η συνθήκη είναι πολύ περίεργη για εκείνη.

Expand player

Τα λόγια της Ίνας Ταράντου στην οριστική αυλαία της εκπομπής της "Εμείς"

«Επειδή είναι η τελευταία μας εκπομπή, ίσως κάποιοι να το γνωρίζετε, νιώθω λίγο το τρακ της πρώτης μέρας. Δεν μου αρέσουν εμένα τα δακρύβρεχτα καθόλου και οι συγκινήσεις γιατί δουλειές είναι και στις δουλειές βρισκόμαστε, χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας παρακολουθούσατε και δίνατε ραντεβού μαζί μας.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας μίλησαν, όσους πέρασαν από την εκπομπή λέγοντας μας για την ζωή τους, τα μέρη που αγαπούν, τον τόπο τους και ανοίγοντας τα σπίτια τους. Είχαμε ένα πρόωρο τέλος, εντάξει, δεν πειράζει. Θα ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή κάπου αλλού και με κάποια άλλα πράγματα. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε σε αυτή την εκπομπή και το προσπάθησε και φυσικά ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου», είπε αρχικά.

«Αυτό ήταν. Γεια σας. Πολύ κράτησε, παιδιά, αυτό. Φτάνει», αναφώνησε έπειτα με χαμόγελο και κατέληξε: «Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να περάσετε καλά με υγεία πάνω από όλα και ευτυχία σε ότι κάνετε. Γεια σας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν ήμουν εγώ στο OPEN...» - Τα ''καρφιά'' της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνεργασία της με το κανάλι

«Όταν κόβεται μια εκπομπή να μιλάτε με τους υπεύθυνους! Επειδή τα έχω ζήσει...» - Το σχόλιο του Μουτσινά για το κόψιμο της εκπομπής της Ίνας Ταράντου