«Όταν ήμουν εγώ στο OPEN...» - Τα ''καρφιά'' της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνεργασία της με το κανάλι

Μετά το κόψιμο της εκπομπής της Ίνας Ταράντου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν ήμουν εγώ στο OPEN...» - Τα ''καρφιά'' της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνεργασία της με το κανάλι

Μια επίμαχη δήλωση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha την Τετάρτη 23/11 ορμώμενη από την πρόωρη λήξη της συνεργασίας της Ίνας Ταραντού και του Open.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, μετά τις πρώτες δηλώσεις της Ταράντου εξήγησε, πως το πιο άσχημο κομμάτι από τη λήξη μιας συνεργασίας έχει να κάνει με το γεγονός, πως κόσμος, αν όχι η παρουσιάστρια, χάνουν τη δουλειά τους.

Όσο για το κανάλι, φαίνεται πως η Κατερίνα δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία τους, καθώς έχει να θυμάται τη στάση τους, παρά το γεγονός, που εκείνη και η ομάδα της είχαν πιάσει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την περίοδο που ήταν στο Open

«Θέλω να πω κάτι χωρίς να είναι προσωπικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν με απασχολεί ο παρουσιαστής. Μπορεί να είναι άσχημο για έναν παρουσιαστή και εμένα να μου συνέβαινε, μου έχει συμβεί και στο παρελθόν όπως και σε άλλους, όμως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο και συνεχίζει να πληρώνεται.

Είναι πάρα πολύ άσχημο για τα παιδιά, τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε μια εκπομπή που μπορεί τελικά να βρεθούν χωρίς δουλειά. Βέβαια, μακάρι να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές που συνήθως το κάνουν αυτό οι εκπομπές. Όταν ήμουν εγώ στο OPEN υπήρχε ρήτρα τηλεθέασης. Ήμασταν και οι μόνοι που τα είχαμε πιάσει (σ.σ. τα νούμερα) εννοείται. Άσχετα αν μετά το εκτίμησαν ή όχι αλλά τέλος πάντων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Καινούργιου - Ταράντου

«Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια...»

Μια μεγάλη γιορτή είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 21/11 για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα) στην Ελληνική τηλεόραση, με την παρουσιάστρια να έχει καταφέρει το ακατόρθωτο.

Και όταν λέμε ακατόρθωτο εννοούμε το γεγονός, ότι σε έναν χώρο παρευρέθηκαν πρόσωπα από όλα τα κανάλια, τα οποία μάλιστα έκαναν και κοινές δηλώσεις.

Η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα με τις 3 κυρίες να απαντούν στο αν θα έκαναν από κοινού εκπομπή. Και επειδή η απάντηση της Καινούργιου, πως δηλαδή θα ήθελε 3.000.000 ευρώ, από κάποιους μπορεί να παρεξηγήθηκε, την Τρίτη 22/11 είδαμε την απάντησή της μέσα από το Super Κατερίνα του Alpha.

«Να πω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μη δω σε κανένα σάιτ ότι θέλω 3 εκατομμύρια για να κάνω εκπομπή με τη Σταματίνα και την Φαίη. Κάναμε πλάκα. Δεν μου άρεσε η ερώτηση του δημοσιογράφου, ενώ ήμασταν και οι τρεις μπροστά. Τη θεώρησα άκομψη, οπότε ήθελα να το πάρω λίγο χιουμοριστικά. Μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι, μπορεί να τη συμπαθώ περισσότερο από κάποιον άλλο, πολλά μπορεί», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.