«Πικράθηκα, κάποιοι γνωρίζουν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ίνας Ταράντου μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο Open

Μένει ή φεύγει από το κανάλι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πικράθηκα, κάποιοι γνωρίζουν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ίνας Ταράντου μετά το κόψιμο της εκπομπής της στο Open

Μια δυσάρεστη τηλεοπτική εξέλιξη έγινε γνωστή αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον της παρουσιάστριας Ίνας Ταράντου, καθώς εκείνη και οι συνεργάτες της από το ''Εμείς'' του Open ολοκληρώνουν πρόωρα την παρουσία τους στην εκπομπή.

Η ίδια η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ την Τετάρτη 23/11 μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των δυσάρεστων νέων (δείτε εδώ τη χθεσινή 22/11 τηλεθέαση). Σε κάθε περίπτωση, δεν μπήκε στη διαδικασία να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο της και έτσι μίλησε ανοιχτά για το μέλλον εκείνης και όσων δούλευαν για το πρόγραμμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ίνας Ταράντου για το κόψιμο της εκπομπής ''Εμείς''

«Δεν είναι ευχάριστο να κόβονται εκπομπές, αλλά το προσπαθήσαμε αρκετά πιστεύω και από το κανάλι και από την ομάδα. Πιστέψαμε σε αυτό το διαφορετικό είδος εκπομπής. Προφανώς η ζώνη αυτή είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν έχει χώρο για άλλα πράγματα διαφορετικά.

Συμβαίνουν αυτά αλλά πικράθηκα… Προφανώς κάποιοι γνωρίζουν καλύτερα ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Με εκτιμούν και παραμένω στο κανάλι. Υπάρχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Δυστυχώς κάποιοι εργαζόμενοι της εκπομπής δεν θα συνεχίσουν στο κανάλι. Όλοι περιμέναμε περισσότερα νούμερα», είπε η Ίνα Ταράντου.

Μετά το κόψιμο της εκπομπή της Ταράντου το Open δίνει προθεσμία στην...

Ανακατατάξεις βλέπουμε να κάνει το Open μετά από δύο μήνες, που έχει ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης των προγραμμάτων και συνολικά του σταθμού.

Έτσι λοιπόν, μετά το κόψιμο νέας εκπομπής, έγινε γνωστό, πως υπάρχει μια ανησυχία για το Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον. Την Τετάρτη 23/11 η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό μας του ΣΚΑΪ, πως το κανάλι δίνει χρόνο και μια συγκεκριμένη προθεσμία στο πρόγραμμα με σκοπό όμως να ανέβει η τηλεθέαση.

«Επειδή και εκεί υπάρχει ένας προβληματισμός με τα νούμερα και οι άνθρωποι κάνουν διορθωτικές κινήσεις, το κανάλι έχει δώσει προθεσμία στην εκπομπή και ελπίζουν σε ανάκαμψη και άνοδο της τηλεθέασης ως το τέλος του έτους, οπότε και θα συζητηθεί ξανά το θέμα, καθώς μιλάμε για μία θέση ιδιαιτέρως δύσκολη», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.