«Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια» - Κινείται νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια ο Όθων Παπαδόπουλος

Η κόντρα τους έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 30/11, μίλησε μέσω Skype ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαμάχη του με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος τον κατηγορεί για συνεργασία με το FBI, ενώ αποκάλυψε και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Την ώρα, λοιπόν, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ πότε θα γίνει και τον πραγματικό λόγο που πήρε αναβολή), οι δύο συνήγοροι αλληλοκατηγορούνται για τις πράξεις τους.

Expand player

O Αλέξης Κούγιας, σε προηγούμενη συνέντευξή του στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, είχε δηλώσει: «Ήταν να συνεργαστώ μαζί του, αποσύρθηκα για λόγους ευθιξίας».

Όμως, λίγο αργότερα ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε προχώρησε σε μια δημόσια έκκληση στην οποία τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να σταματήσεις τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, δίνεις δικαίωμα για λαϊκά δικαστήρια».

Οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου για τον Αλέξη Κούγια

Ο καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, ωστόσο, θέλησε να τονίσει ποια είναι η θέση του και ποια είναι η στάση που θα τηρήσει ενάντια στον "αντίπαλό" του, ύστερα από όλα όσα του προσάπτει.

«Αν ο Αλέξης Κούγιας δεν αποδείξει ότι εγώ συνεργάζομαι με το FBI, θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τώρα το θυμήθηκε ο κύριος συνάδελφος ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το αναφέρει;», ενώ έπειτα εξήγησε πως: «Απειλεί ευθέως τον δικηγόρο του συζύγου της μάνας από την Πάτρα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όθωνας Παπαδόπουλος για την υπόθεση στον Κολωνό: «Με προσέγγισαν 7 άνδρες και είπαν...» - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Τραγωδία Πάτρα: «Δέχομαι εκστρατεία λάσπης, έχω υποβάλει μήνυση» - Η πρώτη απάντηση του Όθωνα Παπαδόπουλου στον Αλέξη Κούγια