Ο πραγματικός λόγος που πήρε νέα αναβολή η Ρούλα Πισπιρίγκου - Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει

Θα απολογηθεί για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Νέα αναβολή πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την απολογία της για την Παρασκευή 25/11, η οποία να υπενθυμίσουμε πως κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Η 34χρονη, φορώντας προστατευτική μάσκα και χειροπέδες στα χέρια και χωρίς να σηκώσει καθόλου το βλέμμα της, έφτασε σήμερα 16/11 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως πρόκειται για δικαστική πλάνη με θύμα την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και πως δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές εκπομπές υπαγόρευαν και επηρέαζαν τις κινήσεις της αστυνομίας (δείτε εδώ αναλυτικά όσα υποστήριξε).

Ο λόγος που πήρε αναβολή η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σχετικά με τον λόγο των συνεχόμενων αναβολών στην απολογία της, αυτές οφείλονται στις τεχνικές μελέτες που ετοιμάζονται για να αντικρούσουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών, που μιλούν για δολοφονίες των τριών παιδιών.

Να σημειωθεί εδώ πως 50 διαφορετικοί γιατροί και νοσηλευτές διαφορετικών νοσοκομείων που έχουν καταθέσει στις δικαστικές Αρχές υποστηρίζουν το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας των τριών παιδιών.

Ποια είναι η κατάσταση της Πισπιρίγκου στις φυλακές

Η εκπομπή του ALPHA, T-Live, πραγματοποίησε ρεπορτάζ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία των παιδιών της στην Πάτρα, αλλά και για το που βρίσκεται πλέον ο πρώην σύζυγός της.

Έχουν περάσει μόλις επτά μήνες από την ημέρα που η συγκεκριμένη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της φυλακής και έκτοτε η εικόνα της έχει αλλάξει δραματικά. Ποια πρόσωπα την επισκέπτονται;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, λοιπόν, η κατηγορούμενη φαίνεται πως έχει αδυνατίσει πολύ και αδιαφορεί για την εξωτερική της εμφάνιση και παράδειγμα γι' αυτό απότελεί το γεγονός πως αφήνε άβαφα τα μαλλιά της.

Οι μόνες που την επισκέπτονται στη φυλακή είναι η μητέρα της και η αδελφή της οι οποίες βγαίνουν ελάχιστα από το σπίτι τους στην Κάτω Αχαϊα. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τίποτα στην εμφάνισή τους δε θυμίζει τις άλλοτε περιποιημένες γυναίκες που όλοι γνώριζαν.