«Θα δείτε ανατροπές! Αυτό το ξεφτιλίκι της ελληνικής δικαιοσύνης...» - Το νέο ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην κοινωνική πραγματικότητα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αύριο, Τετάρτη 15/11 αναμένεται να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της όπου κατηγορείται, με τον Αλέξη Κούγια να έχει ετοιμάσει το πλάνο του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος θα προσπαθήσει να αποδομήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα και μάλιστα έχει προαναγγείλει μέσα από δηλώσεις του ότι θα μιλήσει για μια έκθεση ιδεών των δύο ιατροδικαστών που δεν ενοχοποιεί την 34χρονη, η οποία προχώρησε εντωμεταξύ και σε ασφαλιστικά μέτρα (δείτε εδώ σε ποιους).

Επίσης, θα υποστηρίξει ότι η αλήθεια για τους θανάτους των παιδιών αποτυπωνόταν στα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα κι θα σταθεί στο ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ενοχή της πελάτισσάς του.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Live News και έκανε λόγο για «ξεφτλίκια» στην υπόθεση που δε θα αφήσει αναπάντητα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Σήμερα βγήκε η απόφαση της προέδρου πρωτοδικών Αθηνών με την οποία απαγορεύεται να πειράζει κάποιος το τεκμήριο αθωότητας, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται έγγραφα της δικογραφίας, απαγορεύεται να βγαίνουν φωτογραφίες, να αναφέρονται ονόματα και εδώ το έχετε ξεφτιλίσει, έχει υποκαταστήσει τα δικαστήρια, είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα.

Έχουν φτάσει στο σημείο οι τρεις τακτικοί δικαστές να το καταδικάζουν, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό. Στην υπόθεση θα δείτε ανατροπές. Αυτό το κωμικό κατασκεύασμα των Καρακούκη και Καλόγρηα οι δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι το έχουν καταξευτυλίσει και το έχουν καταρρακώσει. Οι δύο αυτοί ιατροδικαστές αυτοδιορίστηκαν, το έχετε ξανακούσει αυτό; Επέλεξαν για να γνωμοδοτήσει μια ειδική, σπάνια παιδική ασθένεια έναν καρδιολόγο φίλο τους.

Επέλεξαν έναν άλλον γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, παθολογοανατόμο, που εφάρμοσε μια μέθοδο η οποία δεν υπάρχει ποτέ πουθενά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοια ουσία να χρησιμοποιείται σε καμία παθολογοανατομική εξέταση.

Αυτό το ξεφτιλίκι της ελληνικής δικαιοσύνης δε θα το επιτρέψω ποτέ. Θα έχουμε εκπλήξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα, μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση είναι. Πήγαν να καταστρέψουν επιστήμονες που κάθε μέρα κάνουν νεκροψία και νεκροτομή με μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση που είναι δυστυχώς αντιγραφή του πορίσματος της αστυνομίας, έφτιαξαν ένα σενάριο.

Η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι μια υπόθεση πρωτοφανούς δικαστικής πλάνης μέχρι τώρα με ανθρώπους που εξυπηρέτησαν άλλους σκοπούς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για την παρέμβαση Τσιάρα, του υπουργού Δικαιοσύνης, την ανεπίτρεπτη παρέμβαση. Τέτοια προκατασκευασμένη δίωξη σε γυναίκα δεν έχω δει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στο Live News του MEGA.

Ποια είναι η κατάσταση της Πισπιρίγκου στις φυλακές

Όσο αναμένεται η νέα απολογία της Ρούλας Πισπρίγκου, η εκπομπή του ALPHA, T-Live, πραγματοποίησε ρεπορτάζ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία των παιδιών της στην Πάτρα, αλλά και για το που βρίσκεται πλέον ο πρώην σύζυγός της.

Έχουν περάσει μόλις επτά μήνες από την ημέρα που η συγκεκριμένη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της φυλακής και έκτοτε η εικόνα της έχει αλλάξει δραματικά. Ποια πρόσωπα την επισκέπτονται;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, λοιπόν, η κατηγορούμενη φαίνεται πως έχει αδυνατίσει πολύ και αδιαφορεί για την εξωτερική της εμφάνιση και παράδειγμα γι' αυτό απότελεί το γεγονός πως αφήνε άβαφα τα μαλλιά της.

Οι μόνες που την επισκέπτονται στη φυλακή είναι η μητέρα της και η αδελφή της οι οποίες βγαίνουν ελάχιστα από το σπίτι τους στην Κάτω Αχαϊα. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τίποτα στην εμφάνισή τους δε θυμίζει τις άλλοτε περιποιημένες γυναίκες που όλοι γνώριζαν.