Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Στο πλευρό της ο Αλέξης Κούγιας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Απολογείται σήμερα Τρίτη 25/10 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα για τους θανάτους των δύο μικρότερων Ίριδας και Μαλένας (δείτε το βούλευμα για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας).

Η 34χρονη έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον συνήγορο υπεράσπισής της, Αλέξη Κούγια και πέρασε το κατώφλι της 35ης Ανακρίτριας. Η ίδια αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ είναι και η πρώτη φορά που ο ποινικολόγος την εκπροσωπεί επίσημα.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, πήρε τρεις εβδομάδες προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Συγκεκριμένα θα απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου.

Ρούλα Πισπιρίγκου ανακρίτρια

Η αποκάλυψη του ιατροδικαστή με τον οποίο επικοινώνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την φυλακή

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και μετά το βούλευμα που εξέδωσε το δικαστήριο ενάντια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ένα νέο στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση σχετικά με τις αναζητήσεις της για την κεταμίνη, που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της κόρης της.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη που κατηγορείται για τους φόνους των τριών κοριτσιών της έχει αποκαλυφθεί από τα ευρήματα της αστυνομίας, ότι είχε κάνει πολλές αναζητήσεις αλλά και αναφορές γύρω από την συγκεκριμένη ουσία(δείτε εδώ ποιες ήταν αυτές), και ο Ιατροδικαστής που μίλησε σήμερα 7/10 στο T-Live αποκάλυψε ότι είχε ερωτηθεί και εκείνος από την κατηγορούμενη.

Η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη, διά μέσω των δικηγόρων της, ήταν ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Τότε, της είχε πει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Η δεύτερη έγινε ενώ η 33χρονη ήταν προσωρινά κρατούμενη.

«Την ημέρα που εξέτασα τις 2 ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη» ανέφερε ο κ. Κραββαρίτης.

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορουμένη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι εμμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλείνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα» συνέχισε ο ιατροδικαστής μιλώντας στον Alpha.

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα λόγω προσωπικών δεδομένων.