Τραγωδία Πάτρα: Αποκαλύψεις ''φωτιά'' για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι τρεις φορές που ήρθε σε επαφή με την κεταμίνη πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του T-Live

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Αποκαλύψεις ''φωτιά'' για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι τρεις φορές που ήρθε σε επαφή με την κεταμίνη πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Tην ίδια ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της ετοιμάζουν αγωγές ενάντια σε δημοσιογράφους, που εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας, νέα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για εκείνη. Αυτά αφορούν τις αναζητήσεις της κατηγορούμενης σχετικά με την κεταμίνη, η οποία εικάζεται ότι αξιοποιήθηκε από την ίδια για τη θανάτωση της Τζωρτζίνας. Το T-Live σήμερα 29/9 σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ παρουσίασε τις τρεις φορές που ήρθε σε επαφή με την εν λόγω ουσία πριν το θάνατο της κόρης της.

Στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη ένας πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, αλλά και δημοσιογράφων και άλλων προσώπων που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση. Ο γνωστός Κούγιας έχει φωτογραφήσει στην επιστολή του τον Πέτρο Κουσουλό, αλλά και τον Όθωνα Παπαδόπουλου, για διαρροή της δικογραφίας στα μέσα, ενώ έχει ξεσπάσει για τον τρόπο που προβάλλεται η υπόθεση στις εκπομπές(δείτε τους χαρακτηρισμούς του).

Όλες οι φορές που η Πισπιρίγκου ήρθε σε επαφή με την κεταμίνη

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 κάνει δημοσίευσε για «το νέο κόλλημα του χειμώνα», τη σειρά Αγγελική του Alpha. Στο έργο η κεταμίνη αναφερόταν ως ναρκωτική ουσία

Η Πισπιρίγκου είχε ακούσει για την κεταμίνη από το σίριαλ Αγγελική

Στο κρεβάτι της 9χρονης στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν πριν πεθάνει, υπήρχε κρεμασμένο το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων. Ανάμεσα στα φάρμακα που ήταν καταγεγραμμένα υπήρχε και η κεταμίνη.

Η Πισπιρίγκου είχε ακούσει για την κεταμίνη από το νοσοκομείο

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει αναζήτηση μπήκε στον ιστότοπο με τίτλο αναισθητικά φάρμακα, στον οποίο εμπεριέχεται ο όρος κεταμίνη.

Η Πισπιρίγκου είχε ακούσει για την κεταμίνη από ιστότοπο

Τα νέα στοιχεία για τις αναζητήσεις της Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Στην ίδια εκπομπή νέα στοιχεία σχετικά με τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο δημοσιοποίησε η Γιώτα Κηπουρού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 33χρονη από την ημέρα που μετέφερε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο μέχρι και την ημέρα που πέθανε, έκανε αναζητήσεις με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Μάλιστα στις 23/1/2022, την ημέρα που η 9χρονη έκανε εννέα επεισόδια με σπασμούς, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε “τι προκαλεί η έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό”.