Όθωνας Παπαδόπουλος για την υπόθεση στον Κολωνό: «Με προσέγγισαν 7 άνδρες και είπαν...» - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

«Η οικογένειά του 53χρονου δεν βρίσκεται στο σπίτι, έχουν εξαφανιστεί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όθωνας Παπαδόπουλος για την υπόθεση στον Κολωνό:  «Με προσέγγισαν 7 άνδρες και είπαν...» - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονη κορίτσι από τον Κολωνό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια.

Να τονίσουμε πως το πρωί της Παρασκευής (21/10) ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου -δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.

Από την άλλη, ο γνωστός δικηγόρος, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς έχει αναλάβει επτά άνδρες που συνομίλησαν με τη 12χρονη.

Οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου για την υπόθεση στον Κολωνό

«Έχω προσέγγιση από ανθρώπους οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή με διαφορετική έκταση της συγκεκριμένης επαφής, διαδικτυακά με το συγκεκριμένο παιδί, ή με όποιον ήταν πίσω τελικά από αυτό το προφίλ. Σε μία μόνο περίπτωση έχουμε αποστολή φωτογραφίας, η οποίας όμως δεν αποτελεί πορνογραφικό υλικό, είναι κανονική φωτογραφία.

Αυτοί οι άνδρες δεν έχουν κληθεί, κάποιοι νομίζω ότι η συζήτηση έχει μείνει σε τέτοιο επίπεδο που νομίζω ότι δεν θα ενοχληθούν καθόλου. Εκεί που υπάρχει απλή διαδικτυακή κουβέντα χωρίς κάτι επιλήψιμο, δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Εδώ κάποιος έχει πάρει ένα πολύ μικρό ανήλικο παιδί και το έχει βάλει σε μια σελίδα κοινωνικών γνωριμιών, προοριζόμενη για χρήση από ενήλικες, με σκοπό τη γνωριμία και οτιδήποτε άλλο περαιτέρω.

Αυτός που χρησιμοποιούσε αυτό το προφίλ έκανε τη δήλωση ότι πρόκειται για άνω των 18 ετών, κάτι που δεν ίσχυε και έτσι δημιούργησε αυτή την αναστάτωση, διότι η συντριπτική πλειοψηφιά ήταν με σκοπό να πετύχουν αυτό που η συγκεκριμένη υπηρεσία, που ήταν κέντρο γνωριμιών ενηλίκων».

Κολωνός: Σε σοκ ο φίλος του 53χρονου - «Η οικογένειά του δεν βρίσκεται στο σπίτι, έχουν εξαφανιστεί»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» μίλησε επίσης ξκαι ο κολλητός φίλος του 53χρονου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό αφού φέρεται να ήταν και ο ίδιος ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού της ανήλικης μέσω dating app.

Οι δηλώσεις του φίλου του 53χρονου

«Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ότι κρύβεται κάτι τέτοιο από πίσω ούτε μπορείς να το φανταστείς. Είναι καταδικαστέο και αν υπάρχει η πιο βαριά ποινή θα πρέπει να δοθεί γιατί είναι κρίμα ένα παιδί να ζει μια τέτοια κόλαση. Η οικογένεια του 53χρονου δεν βρίσκεται στο σπίτι, έχουν εξαφανιστεί».