Κολωνός: «Η 12χρονη είναι ψηλή και εύσωμη» - Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου

«Ο εντολέας μου θεώρησε ότι είναι 17 – 20»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Glomex
Glomex

Οι εξελίξεις ολοένα και πιο καταιγιστικές γίνονται με το πέρασμα των ημερών αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, όπως είδαμε εχθές (19/10) η ανακρίτρια έκρινε προφυλακιστέους τους 2 από τους 3 συλληφθέντες -δείτε εδώ αναλυτικά την απολογία τους.

Για τον τρίτο, έναν 36χρονο, ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και η ποινική του μεταχείριση θα αποφασιστεί από το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν λίγο αργότερα οι δηλώσεις της δικηγόρου, Γιώτα Παντελεάκη του 34χρονου αναφορικά με την 12χρονη αφού δεν δίστασε να ρωτήσει τους δημοσιογράφους αν έχουν δει φωτογραφία της ανήλικης.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου για την υπόθεση στον Κολωνό

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και, μην γνωρίζοντας, βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Έχετε δει φωτογραφίες; Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμηΠλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε ασελγή πράξη».

«Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις που έχετε κάνει. θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12».

Χορεύτρια πλησίασε την 12χρονη για να την "δωρίσει" στον άντρα της - Ανατροπή στην υπόθεση της ανήλικης

Μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για τον επιχειρηματία που προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, άλλη μία είδηση για την ανήλικη ήρθε για να σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, λοιπόν, έγινε γνωστό πως ένα ζευγάρι από την Θεσσαλία είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει το κορίτσι για να πραγματοποιήσει τις αρρωστημένες επιθυμίες του. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα ήταν εκείνη που την πλησίασε, διότι ήθελε να κάνει ένα δώρο στον άντρα της και απώτερος στόχος της ήταν το να κάνουν "τρίο".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία γυναίκα που παλαιότερα εργαζόταν ως χορεύτρια σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλίας.