Κολωνός: «Θα σας πω κάτι που συμβαίνει τώρα» - Άναυδοι στο Πρωινό με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Θα σας πω κάτι που συμβαίνει τώρα» - Άναυδοι στο Πρωινό με την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό έχει διχάσει τον κόσμο, καθώς από τη μία πλευρά υπάρχουν μάρτυρες που "βάζουν το χέρι τους στη φωτιά" για την αθωότητά της, όμως από την άλλη οι Αρχές πρόδωσαν τις κινήσεις της. Όσο, λοιπόν, ερευνάται τι πραγματικά συμβαίνει και ποια είναι η θέση της, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε έκκληση σε γνωστό πολιτικό να μιλήσει δημόσια για την επαφή που είχε με την ανήλικη, διότι τον έχουν δει στην γειτονιά του μαγαζιού του 53χρονου δράστη και παράλληλα ανέφερε πως υπάρχει άλλος ένας επιχειρηματίας, ο οποίος αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εξασφαλίσει την σιωπή των μαρτύρων εξαγοράζοντάς τους.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

«Θα σας πω κάτι που συμβαίνει τώρα. Εγώ κάνω εκκλήσεις από αυτή εδώ την εκπομπή. Αν υπάρχει πολιτικός - δεν είναι κακό ούτε ντροπή, δεν σημαίνει ότι ήξερε - γιατί θα πούμε σήμερα αυτή την πορεία, ο οποίος επισκεπτόταν το μίνι-μάρκετ στον Κολωνό, επειδή τον έχει δει η περιοχή, είναι καλό για το πολιτικό του μέλλον και την καριέρα του, δεν είναι ντροπή, να βγει και να το πει. Είναι μεγάλη ιστορία αυτή, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ρετσινιά, ούτε τίποτα.

Το να κρύβεται κάποιος μάλλον ενοχή, πιθανόν όχι μάλλον να θεωρεί κάποιος ότι είναι ένοχος. Ας βγει λοιπόν να πει αν πολιτικός έχει πάει εκεί και τον έχει δει ο κόσμος ότι “ναι ήταν ψηφοφόρος μου, ήταν κομματάρχης μου” δεν είναι ντροπή.

Τον επισκέφθηκε στο μαγαζί! πώς βγήκε η Φόνσου και το είπε; Δεν είναι ντροπή. Αν όμως δεν το λέτε και σας έχει δει η γειτονιά μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά όλων μας, δεν το καταλαβαίνετε;

Και θα δώσω τώρα μια είδηση. Υπάρχει επιχειρηματίας στην περιοχή ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει ανοίξει το πορτοφόλι και μοιράζει λεφτά για να κλείσουν στόματα. Επιχειρηματίας που βγάζει λεφτά στην περιοχή. Ο επιχειρηματίας αυτός στο παρελθόν είχε μπλεξίματα, γιατί είχε κατηγορηθεί και ο ίδιος για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας. Ακούγεται για πρώτη φορά αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Τα πρώτα λόγια του 53χρονου μέσα από τη φυλακή

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, ο 53χρονος επιχειρηματίας, με τις πρώτες του κουβέντες μετά την προφυλάκισή του να είναι εξίσου σοκαριστικές με τις πράξεις του (δείτε εδώ και την απολογία της μητέρας).

«Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ο,τι κάναμε έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο 53χρονος είναι χαλαρός στη φυλακή ενώ καθημερινά έχει δυο τηλεφωνήματα την ημέρα στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται. Μάλιστα στις πρώτες του κουβέντες μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ισχυρίζεται πως η 12χρονη «είναι δασκαλεμένη» χωρίς να διευκρινίζει από ποιον, ενώ χωρίς ίχνος ντροπής ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε με τη 12χρονη έγινε με τη συναίνεση του μικρού κοριτσιού. «Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Υπήρχαν και άλλοι άνδρες πριν τη γνωρίσω», ανέφερε ρίχνοντας ουσιαστικά το φταίξιμο για τις δικές του αρρωστημένες ορέξεις στο μικρό κορίτσι!

Ο Η.Μ βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών με τον βασικό κατηγορούμενο για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια να περνά την πύλη των φυλακών στις 14:40 και σταδιακά, όπως σημειώνεται, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τις πράξεις τους αλλά και το τι θα ακολουθήσει από εδώ και έπειτα. Ο 53χρονος, που δεν έχει ούτε τη στήριξη της οικογένειάς του, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κορωνοϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες. Στη συνέχεια το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοι του.