Κολωνός: «Είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου, είναι αθώα» - Ξέσπασε η πεθερά της 37χρονης

Η αστυνομία θα εξετάσει και τα αδέρφια της ανήλικης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: «Είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου, είναι αθώα» - Ξέσπασε η πεθερά της 37χρονης

Η υπόθεση στον Κολωνό με θύμα την 12χρονη έχει καταφέρει να συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τις φρικιαστικές λεπτομέρεις που βγαίνουν στην επιφάνεια μέρα με την ημέρα. Όπως φαίνεται, η βεντάλια για την συγκεκριμένη υπόθεση ανοίγει σιγά, σιγά μιας και πολλές είναι οι αποκαλύψεις εναντίος της μητέρας της ανήλικης.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Συγκεκριμένα, η γιαγιά της 12χρονης μίλησε στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου δεν δίστασε να δηλώσει πως είναι στο πλευρό της νύφης της, καθώς είναι μια καλή μάνα και τόνισε πως τα παιδιά της 37χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δόθηκε ένταλμα να προφυλακιστεί.

Η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα πράγμα μόνο έχω να σας πω, ότι είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου. Τα τάιζε στο στόμα, τα φρόντιζε, δεν αληθεύει αυτό. Την καταστρέψατε όλοι εσείς, αυτά που λέει η κάθε κουτσομπόλα της γειτονιάς και τα μεταβιβάζετε.

Είναι η καλύτερη μάνα, είναι αθώα, να την αφήσουν ελεύθερη να μαζέψει τα παιδιά της. Αυτό έχω να σας πω. Τα παιδιά της υποφέρουν. Τη νύφη μου αυτή εγώ την έχω από 17 χρονών στα χέρια μου, μεγάλωσε αγκαλιά μου, τη μεγάλωσα σαν παιδί μου και την ξέρω πολύ καλά. Αυτό το μεταμορφωμένο τέρας, γιατί θάφτηκε, ήθελα να θάψει κι εμάς, όλη την οικογένεια και κάθονται όλοι και τον πιστεύουν. Αυτό έχω να πω».

Η αστυνομία θα εξετάσει και τα αδέρφια της 12χρονης - «Υπήρχε παραμέληση»

Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» μίλησε ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος είναι δικηγόρος υπεράσπισης της οικογένειας της 12χρονης.

Απαντώντας στο πώς είναι δυνατόν να κατάλαβε η θεία του παιδιού ότι κάτι συνέβαινε και να μην είχε καταλάβει τίποτα η μητέρα του, ο κ. Λύτρας είπε «αυτό ακούγεται και είναι λογικό, ούτε και με αυτό θα διαφωνήσω» και πρόσθεσε ότι «Η θεία βρήκε κάποια στιγμή το τηλέφωνο του παιδιού και το πήρε και ήταν ανοιχτό και έτσι είδε το μήνυμα και ξεκίνησε όλη αυτή η διαδικασία, από την άλλη η μητέρα δεν το είχε κάνει ποτέ».

Ωστόσο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η θεία του παιδιού συμπαραστάθηκε στην κατηγορούμενη μητέρα όπως και η 19χρονη κόρη της και ο 18χρονος γιος της μίλησαν υπέρ της 37χρονης και σημείωσε «δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι πέφτουν τόσο έξω για την μητέρα; Ότι υπάρχει παραμέληση, δεν θα πω όχι».