Κολωνός: Η ΕΛ.ΑΣ "καίει" την μητέρα της ανήλικης - «Είπαμε να ξεκόψει από τον Μίχο και έκανε...»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Η υπόθεση στον Κολωνό έχει καταφέρει να συγκλονίσει το Πανελλήνιο αφού δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στην επιφάνεια για το πώς το 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Να τονίσουμε πως έχει δοθεί μέχρι στιγμής προθεσμία για την απολογία των τριών συλληφθέντων -δείτε εδώ αναλυτικά.

Οι τελευταίες πλήροφορίες για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ALPHA, αναφέρουν πως η προφυλακισμένη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που της ζήτησε να πράξει η Αστυνομία.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο», αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η μητέρα της 12χρονης
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ/ EUROKINISSI

«Είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά» - Συγκλονίζει ο φίλος του πατέρα της 12χρονης

Στον αέρα της Super Κατερίνα μίλησε φίλος του πατέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, ο οποίος μετά την συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της οικογένειας και για την συμπεριφορά του πλέον φυλακισμένου άνδρα.

Εξήγησε πως ως μπαμπάς ήταν εντελώς αδιάφορος και πως το μόνο που τον απασχολούσε ήταν μόνο ο εαυτός του, ενώ τόνισε πως είναι μπλεγμένος με τα ναρκωτικά και κατάφερε να παρασύρει και την μητέρα της κοπέλας, η οποία είναι επίσης χρήστης. Όσον αφορά, μάλιστα, την ίδια, υποστήριξε πως θα μπορούσε να εκδίδει όντως το παιδί της, αλλά χωρίς να το θέλει πραγματικά.

«Είμαι γνωστός λόγω του ότι μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Έχω μιλήσει μαζί του, έχει τύχει και έχω μπει στο σπίτι του, έχει μπει και αυτός στο δικό μου. Αυτά στο παρελθόν. Ήμουν και 12 ώρες στην εργασία μου. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε. Πριν τη σύλληψη τον είχα δει μαζί με την μητέρα έξω από την πολυκατοικία. Ήλπιζα να μην είχαν καμία ανάμειξη. Το ένιωθα ότι έχουν…

Ο χαρακτήρας του πατέρα ήταν “δεν με ενδιαφέρει τίποτα, η πάρτη μου, εγώ να είμαι καλά”. Ναι είναι χρήστης ναρκωτικών. Δυστυχώς κατάλαβα ότι τελευταία είχε μπλέξει και η μητέρα με ναρκωτικά. Μετά από 20 χρόνια είναι δυνατόν να μην κατάφερε να την μπλέξει. Μαζί έμεναν πατέρας και μητέρα. Η μάνα είμαι σίγουρος ότι φρόντιζε τα παιδιά, θα έδινε και τη ζωή της. Αλλά δεν αρκεί αυτό… Ήταν αναγκασμένη να το κάνει αυτό, χωρίς τη θέλησή της. Η μάνα αυτή δεν είχε κανένα όφελος από αυτό που γινόταν. Σωστά κατηγορείται η μητέρα, θεωρώ ότι το έκανε αλλά χωρίς να το θέλει. Ήταν υποχείριο» αποκάλυψε ο γείτονας.