Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δόθηκε προθεσμία για την απολογία των τριών συλληφθέντων - Τι υποστηρίζουν

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δόθηκε προθεσμία για την απολογία των τριών συλληφθέντων - Τι υποστηρίζουν

Οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τέλος. Τρία νέα πρόσωπα θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς το Σαββατοκύριακο οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 33χρονου, ενός 36χρονου και ενός 34χρονου, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με το ανήλικο κορίτσι, ενώ συνολικά στην Αστυνομία βρίσκονται 6 συγκεκριμένα ονόματα.

Οι τρεις τους βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή αρχικά την Δευτέρα 17/10, ωστόσο όλοι τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να δοθεί νέα προθεσμία για την απολογία τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/10.

Τι υποστηρίζουν οι φερόμενοι βιαστές της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο 33χρονος αρνείται την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με το ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής και υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, το οποίο επιβεβαίωσε και ειδικός γιατρός που τον εξέτασε την Κυριακή 16/10 στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει πως υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, με τα δύο να είναι απλές συναντήσεις χωρίς να υπάρχει σεξουαλική επαφή, ενώ η τρίτη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, διότι υπήρχε πρόβλημα σχετικά με τη μεταφορά των χρημάτων.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος, από την άλλη πλευρά, ισχυρίζεται επίσης ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή και ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής, χωρίς καν να έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα λόγια του 34χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει και πρόβλημα υγείας.

Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη για τον 36χρονο τέταρτο συλληφθέντα για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως έγινε γνωστό είναι εργαζόμενος - διοικητικός υπάλληλος - στο νοσοκομείο Μεταξά.

Ο Θάνος Πλεύρης λοιπόν σύμφωνα με το protothema.gr έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Να σημειωθεί πως χθες 16/10 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του.

Κολωνός σύλληψη 36χρονου