Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 2 από τους 3 συλληφθέντες - Τι υποστήριξαν στην απολογία τους

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 2 από τους 3 συλληφθέντες - Τι υποστήριξαν στην απολογία τους

Αφού η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό πέρασε το κατώφλι του Κορυδαλλού την Τετάρτη 19/10, οι τρεις άνδρες που συνέλαβε η αστυνομία για τον βιασμό της ανήλικης, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια. Ώρες μετά από την είσοδό τους στο κτίριο, η απόφαση για την θέση τους ανακοινώθηκε.

Και οι τρεις κατηγορούνται για γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο επ' αμοιβή, μία κατηγορία την οποία αρνήθηκαν όλοι τους, όμως η 33η ανακρίτρια έκρινε πως χρειάζεται να τεθούν σε προσωρινή κράτηση οι δύο από αυτούς.

Τι ισχυρίστηκαν οι 3 συλληφθέντες στην απολογία τους για την υπόθεση της 12χρονης

Ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και εργάζεται ως υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη παραδέχθηκε πως είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την κοπέλα, όμως τόνισε πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με το παιδί και πως από τα τρία ραντεβού που είχε κλείσει μαζί του πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έδωσε στο κορίτσι 50 με 70 ευρώ, αλλά όλο αυτό εξήγησε ότι συνέβη διότι δεν γνώριζε την ηλικία της και νόμιζε πως ήταν 17 ετών. Στη συνέχεια, επικαλέστηκε και προβλήματα υγείας του, τα οποία είναι διανοητικά. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Κολωνός 3 συλληφθέντες

Ο 36χρονος, από την άλλη πλευρά, που είναι διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», υποστήριξε ότι συναντήθηκε με την ανήλικη μια μία φορά, χωρίς να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, την οποία φέρεται πως θα λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμά του.

Τέλος, ο 34χρονος επιχειρηματίας, επικαλέστηκε και εκείνος προβλήματα υγείας και να αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία. Παρόλα αυτά, και εκείνος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Κυκλοφόρησε φωτογραφία της ανήλικης που φαίνεται ο βιασμός της

Αρκετές είναι οι εκπομπές οι οποίες έχουν αφήσει την ψυχαγωγία στην άκρη προκειμένου να ασχοληθούν με την υπόθεση στον Κολωνό καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι αποκαλύψεις είναι ραγδαίες. Φυσικά, είναι μια υπόθεση που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο μιας και η βεντάλια τώρα αρχίζει και ανοίγει προκειμένου να "λάμψει" η αλήθεια.

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας ήρθε αντιμέτωπος με μια σοκαριστική είδηση. Την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ο παρουσιαστής θέλησε να κοιτάξει το κινητό του και να πει στον αέρα:

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…

Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν «φταίω, τη βρήκα έτοιμη». Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο».