Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε δίκη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της - Πότε θα γίνει

Όλες οι εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αφού δόθηκε νέα ημερομηνία (δείτε εδώ πότε) για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των παιδιών της (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο), την Παρασκευή 18/11 έγινε γνωστό πως η 34χρονη θα βρεθεί στο δικαστήριο για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της στις αρχές του καινούριου χρόνου.

Πότε θα γίνει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη θα δικαστεί στις 9 Ιανουαρίου 2023 ύστερα από πρόταση του Εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας που της αποδίδονται με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ρούλα Πισπιρίγκου
NDP

Ποια είναι η κατάσταση της στις φυλακές

Η εκπομπή του ALPHA, T-Live, πραγματοποίησε ρεπορτάζ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία των παιδιών της στην Πάτρα, αλλά και για το που βρίσκεται πλέον ο πρώην σύζυγός της.

Έχουν περάσει μόλις επτά μήνες από την ημέρα που η συγκεκριμένη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της φυλακής και έκτοτε η εικόνα της έχει αλλάξει δραματικά. Ποια πρόσωπα την επισκέπτονται;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, λοιπόν, η κατηγορούμενη φαίνεται πως έχει αδυνατίσει πολύ και αδιαφορεί για την εξωτερική της εμφάνιση και παράδειγμα γι' αυτό απότελεί το γεγονός πως αφήνε άβαφα τα μαλλιά της.

Οι μόνες που την επισκέπτονται στη φυλακή είναι η μητέρα της και η αδελφή της οι οποίες βγαίνουν ελάχιστα από το σπίτι τους στην Κάτω Αχαϊα. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τίποτα στην εμφάνισή τους δε θυμίζει τις άλλοτε περιποιημένες γυναίκες που όλοι γνώριζαν.