«Είμαι έξαλλη αλήθεια...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα social media

Το μήνυμα που την έβγαλε από τα ρούχα της

Με μία σειρά από βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να εκφράσει την οργή της για το γεγονός πως δεν ανάβουν τη θέρμανση στα σχολεία ακόμα και σε κρύες μέρες.

Μάλιστα, εμφανώς ενοχλημένη εξήγησε πως το κράτος πρέπει να αναλάβει δράση, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για μικρά παιδιά. Το μοντέλο αποκάλυψε πως δεν είναι ένα αλλά πολλά τα παιδιά που την έχουν προσεγγίσει για να της πουν, πως υποφέρουν από το κρύο.

Expand player

Μπορεί ορισμένες φορές το μοντέλο να χρησιμοποιεί τα social media για να μοιραστεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή για να κάνει πλάκα (δείτε εδώ τι έγραψε για τον χωρισμό της), ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να χρησιμοποιήσει το βήμα της για να μιλήσει για σοβαρά θέματα.

«Είμαι έξαλλη αλήθεια. Δεν είναι το πρώτο μήνυμα που μου στέλνει ένα παιδάκι και μου λέει ότι δεν ανάβουν την θέρμανση στα σχολεία. Είναι δυνατόν εν έτει 2022 στην Ελλάδα αυτά τα παιδιά να μην μπορούν να σταθούν πουθενά βολικά; Να μην μπορούν πουθενά να νιώσουν ασφάλεια; Ποιος θα φροντίσει ειλικρινά για αυτά τα παιδιά; Η ίδια μας η κοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει; Δεν ανάβετε την θέρμανση, το πιο απλό ρε παιδιά, να ανάψετε την θέρμανση στα σχολεία, κάνει κρύο», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η οργή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Εκτός από τα σπίτια που μεγαλώνουνε, εμείς σαν κοινωνία, το κράτος δεν μπορεί να μεριμνήσει να αισθανθούν κάποια στιγμή ασφάλεια; Τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου. Τι πρέπει να κάνουμε; σε ποιους φορείς πρέπει να απευθυνθούμε. Δεν ξέρω, αλήθεια είμαι πολύ απογοητευμένη και πραγματικά δεν ξέρεις τι να κάνεις, δεν ξέρεις πως να βοηθήσεις. Απλά προσεύχομαι στο Θεό, είμαστε στο έλεος του. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανταλλάσσουν ''πυρά'' - Με ρητό του Καζαντζάκη απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Ραμόνα Βλαντή

Τεράστιο και μοντέρνο - Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη