Τεράστιο και μοντέρνο - Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Έχει ολοκληρωθεί όπως φαίνεται η μετακόμιση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μπορεί να φαινόταν ερωτευμένη και ευτυχισμένη, ωστόσο ο γάμος της έλαβε πολύ γρήγορα τέλος. Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της, τον οποίο βέβαια δεν μας τον έδειξε ποτέ για δικούς τους προσωπικούς λόγους και να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Η ίδια φυσικά παραμένει πολύ ενεργή στα social media και μάλιστα πριν λίγες μέρες αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως μετακόμισε σε ένα νέο σπίτι, μιας και ήθελε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, το οποίο όμως δεν είναι στην Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα.

Μάλιστα, η Δήμητρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την κουζίνα του νέου της σπιτιού. Όπως βλέπουμε, είναι ξύλινη, ευρύχωρη και με μεγάλο πάγκο, ενώ μάλιστα επικρατεί το χρώμα του καφέ και του λευκού.

Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την ακύρωση του γάμου της

Ο χωρισμός αυτός μάλιστα, έπεσε σαν "βόμβα" στην showbiz, καθώς το μοντέλο είχε ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες του γάμου.

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε το περιβάλλον της μετά το ξαφνικό τέλος της σχέσης τους (δείτε εδώ).

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λοιπόν, βρέθηκε στην επίδειξη Cristina Zafeiriou στο Οδείο Αθηνών στην 31η AXDW και κανείς δεν μπορούσε να πάρει μάτια του από πάνω της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός