Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Ο πραγματικός λόγος που διέλυσε τον γάμο της

Πώς έφτασαν σε αυτήν την απόφαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Τις τελευταίες μέρες πολύ ακουγόταν ο χωρισμός της Δήμητρας Αλεξανδράκη λίγο μετά τον γάμο της, με την ίδια να έρχεται να τον επιβεβαιώνει απαντώντας σε ένα σχόλιο, κάτω από μια φωτογραφία της στο instagram (δείτε εδώ τι είπε).

Το πρωί μάλιστα του Σαββάτου 22/10, η εκπομπή Open Weekend και η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη και μέσα σε όλα ανέφερε πως οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι τέλειες.

Ωστόσο, οι ζωές τους δεν ταίριαζαν, για αυτό και ήρθε ο χωρισμός (δείτε εδώ το πρόσωπο του πλέον πρώην της).

Τι ανέφερε το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον χωρισμό της

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η φωτογραφία που πρόδωσε πως ο γάμος της διαλύθηκε

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα πριν από μια εβδομάδα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η λεζάντα της σα να πετούσε... σπόντα.

"Σε πρόδωσα εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά.", έγραψε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη ανάρτηση χωρισμός