Ανταλλάσσουν ''πυρά'' - Με ρητό του Καζαντζάκη απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Ραμόνα Βλαντή

Άνοιξε νέα κόντρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανταλλάσσουν ''πυρά'' - Με ρητό του Καζαντζάκη απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη Ραμόνα Βλαντή

Μια νέα κόντρα έχει ανοίξει από το πρωί της Παρασκευής 25/11 με τη Ραμόνα Βλαντή να την ξεκινάει κάνοντας δημόσια επίθεση μέσα από τηλεοπτικές δηλώσεις, που έκανε στο Mega Καλημέρα δηλώνοντας, πως μιλάει πολύ καλά ελληνικά, αφού νωρίτερα είχε κατηγορηθεί δημόσια γι αυτό σε πάνελ. Στη συνέχεια, η Βλαντή δεν έμεινε μόνο στον εαυτό της, αλλά θέλησε να συγκριθεί και με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δεν ξέρουμε να υπάρχει κάποιο παρελθόν ανάμεσα τους και αν όντως έχει συμβεί κάτι μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς το μόνο κοινό σημείο, που τις συνδέει είναι η μόδα και σίγουρα το γεγονός, πως και οι δύο είναι έντονες στις δηλώσεις τους.

Έτσι λοιπόν, δεν ήταν δυνατόν να μην απαντήσει η Αλεξανδράκη, καθώς νωρίς το μεσημέρι και ενώ ήταν στο γυμναστήριο τράβηξε ένα βίντεο, το οποίο και δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram.

Αυτή ήταν η όλη νόημα απάντησή της στη Ραμόνα, παρά το γεγονός ότι δεν την κατονόμασε, όμως ήταν ξεκάθαρο, πως ότι είπε πήγαινε σε εκείνη.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα επικριτικά σχόλια της Ραμόνας Βλαντή στο πρόσωπό της

«Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα για μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για εμένα σε σχέση με τα ελληνικά μου, σας έχω πει ένα πράγμα και το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης…. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη: Να απαντάς με καλοσύνη στην κακία”.

Τα πιο ακριβά σχολεία του κόσμου, οι μεγαλύτερες σχολές μόδας και τα ινστιτούτα ομορφιάς, δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που λέγετε ενσυναίσθηση, αγάπη και καλοσύνη», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ενώ το βίντεο της συνόδευε η εξής λεζάντα: «Μην ασχολείστε με πέτρες που σας πετάνε, να τις μαζεύετε και να χτίζετε αθόρυβα».