«Να ακούσει τις δηλώσεις μου προσεκτικά, με...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ραμόνα Βλαντή στην Έλενα Χριστοπούλου

«Δεν έχω προσβάλλει ποτέ στη ζωή μου καμία γυναίκα! Όταν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να ακούσει τις δηλώσεις μου προσεκτικά, με...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ραμόνα Βλαντή στην Έλενα Χριστοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Ραμόνα Βλαντή το πρωί της Τετάρτης 16/11 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM και τον νέο κύκλο του My Style Rocks που έρχεται στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ το trailer).

Μάλιστα, η γνωστή στυλίστρια απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Μας».

«Εγώ θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει τηλεόραση εδώ γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν μιλάει καλά τη γλώσσα. Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται απ’ όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο.

Δεν μπορεί η Ραμόνα, την οποία συμπαθώ και εκτιμώ, να λέει κάτι για ένα άλλο κορίτσι όταν κι εκείνης τα ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Ατά τα λέει χρόνια η Ραμόνα, εγώ τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Δεν μπορούμε να λέμε για άλλες γυναίκες…», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η απάντηση της Ραμόνα Βλαντή στην Έλενα Χριστοπούλου

Με την σειρά της, λοιπόν, η Ραμόνα είπε: «Θα απαντήσω και εγώ με πολλή αγάπη, να μη χαθούμε στο συναίσθημα μόνο. Δεν έχω προσβάλλει ποτέ στη ζωή μου καμία γυναίκα. Όταν ρωτήθηκα αν θα έβλεπα τον εαυτό μου ως παρουσιάστρια απάντησα ότι έχω έλλειψη στη γλώσσα αυτή, έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, έχω μεγάλο δρόμο. Και είμαι και ξένη, για μένα μια Ελληνοκύπρια δεν δικαιολογείται να μη μιλάει καλά ελληνικά. Δεν το είπα με κακία, σέβομαι όλες τις γυναίκες. Και με πολλή αγάπη λέω στην κα Χριστοπούλου να ακούσει τις δηλώσεις μου προσεκτικά».

Μετά, η ίδια πρόσθεσε: «Εγώ οτιδήποτε βλέπω πρέπει να έχει αισθητική, αν δεν υπάρχει αισθητική… Τους βλέπω ντυμένους στο πλατό και με πιάνει η ψυχή μου που είναι κορίτσια 18 χρονών και φοράνε ρούχα σαν να είναι 40 χρονών. Και τα styling που κάνουν δεν είναι ωραία, τουλάχιστον όχι φέτος, με έχει απογοητεύσει.

Αν δεν έχει αισθητική δεν μπορώ να το δω. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν λίγο καλύτερα. Τα παπούτσια είναι για μπουζούκια».

Το βίντεο της Ραμόνα για την Χριστοπούλου

«Με αφορμή ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σχολιάζανε τις δηλώσεις μου όσο αναφορούσαν την Βίκυ Καγιά -δείτε εδώ τί είχε αναφέρει για την ίδια. Συνήθως εγώ δεν απαντάω σε αυτά που λένε αλλά είναι η αλήθεια μου και είναι βασισμένο στις γνώσεις μου. Όταν κάνεις κριτική δεν μπορείς να το κάνεις με μια διπλωματία, το θεωρώ υποκρισία.

Δεν μπορούσα να είμαι σαν χαζοβιόλα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε στο ονομά μου να ξέρετε τουλάχιστον ποια είμαι. Κυρία Χριστοπούλου έχω δουλέψει χτον χώρο της μόδας από τα 15 μου επαγγελματικά. Και έχω δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους και έχουν συμβάλει στην γυναίκα που είμαι σήμερα. Δεν έχω ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια όπως είναι οι υπόλοιπες influencerκαι instagrammers. Οπότε ό,τι λέω ξέρω και το λέω πάνω σε αυτό το κομμάτι».