«Είμαι στο χώρο από 14 χρονών...» - Η αποστομωτική απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ραμόνα Βλαντή

Αναφορικά με τις δηλώσεις πως δεν είναι fashion expert

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι στο χώρο από 14 χρονών...» - Η αποστομωτική απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ραμόνα Βλαντή

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε στις δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή (δείτε τες εδώ) και στο ενδεχόμενο να δούμε τη Βίκυ Κουλιανού στο GNTM 5.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ραμόνα Βλαντή & η αποκάλυψη για την Βίκυ Κουλιανού

«Δεν είναι εύκολες οι αποχωρήσεις του GNTM. Όταν έχει ο άλλος όνειρα και εμείς τους τα “σταματάμε” είναι λογικό. Αλλά έξω άμα το θες δεν γίνεται να μην το κυνηγήσεις. Δεν νομίζω ότι απορρίφθηκε η Βίκυ Κουλιανού. Αποφασίστηκε να είμαι τρεις κριτές με πολλούς γκεστ καλεσμένους. Μήπως δεν έχει έρθει η σειρά της;», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή ότι δεν είναι fashion expert, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντάω κάθε φορά στο τι λέει ο καθένας. Πλέον δεν με αγγίζουν γιατί έχω καταλάβει ότι δεν είναι κάτι προσωπικό. Είμαι στο χώρο από 14 χρονών, στην αρχή τα έπαιρνα προσωπικά αλλά πλέον δεν με αγγίζουν. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους».

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου στις αιχμηρές δηλώσεις της Ραμόνα για την Καγιά

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η Βίκυ Καγιά έχει υπάρξει ένα πολύ δυνατό, επιτυχημένο μοντέλο», με την Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να λέει χαρακτηριστικά: «Σιωπή, υποστηρίζει την Καγιά».

«Όχι, δεν είμαι τρελή, δεν το λέω έτσι, αλλά κάποια πράγματα να τα λέμε. Η Βίκυ Καγιά έχει περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες στο εξωτερικό, παρουσιάζει εκπομπές μόδας, πολλά χρόνια επιτυχημένα. Για να είσαι Fashion Expert πρέπει να διαβάζεις, πρέπει όταν μιλάς να μην πετάς μπαρούφες πρέπει όταν μιλάμε για σχεδιαστές να ξέρουμε τι λέμε, όταν δεν ξέρουμε να μη λέμε», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.