Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Δεν είναι fashion expert, δεν έχει καμία ιδέα» - Η Ραμόνα Βλαντή "άδειασε" δημόσια την Βίκυ Καγιά

Τα νέα "καρφιά" της προς την παρουσιάστρια

«Δεν είναι fashion expert, δεν έχει καμία ιδέα» - Η Ραμόνα Βλαντή
News 12.10.2022 10:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων για τη Βίκυ Καγιά, την Έλενα Γαλύφα και το My Style Rocks.

Οι νέες δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή

«Θα ήθελα να μην ακούσω ξανά, ειδικά από εσάς που γράφετε και λέτε, για τη Βίκυ Καγιά ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα. Είναι ένα πρώην μοντέλο και τέλεια παρουσιάστρια. Μην ακούσω ξανά για fashion expert, δεν έχει καμία ιδέα.

Δεν θα μπορούσα να είμαι στο ρόλο της Έλενας Γαλύφα στο GNTM, εγώ είμαι άνθρωπος της μόδας. Δεν νομίζω να έχει μιλήσει κανείς για το My Style Rocks. Δεν έχω κάποιο νέο από ‘κει, θα δούμε. Θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω το My Style Rocks», είπε η Ραμόνα, η οποία κατακεραύνωσε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα σχόλια που έκανε για το GNTM 5

Σβάρνα έχει πάρει την κριτική επιτροπή του GNTM και όχι μόνο, η fashion editor Ραμόνα Βλαντή. Σειρά αυτή τη φορά είχε η Βίκυ Καγιά, την οποία κατηγόρησε ότι είναι υπερβολικά αυστηρή με τις κοπέλες και ότι δεν δίνει ευκαιρίες σε αυτές που πραγματικά αξίζουν στο όνομα του diversity. Και δεν είναι η μόνη να πούμε σε αυτό το σημείο που την έχει κρίνει για τις έως τώρα επιλογές της.

Είχε προηγηθεί και η κριτική στην Σοφία Χατζηπαντελή, για την οποία έχει ξεκαθαρίσει καιρό ότι δεν την εκτιμά ως πρόσωπο της μόδας, ενώ την κατηγόρησε και για το γεγονός ότι αποζητά στο παιχνίδι τη φυσική ομορφιά την ίδια ώρα που εκείνη έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές.

Είπε λοιπόν για την μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού και τις επιλογές τους:

«Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της.

Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Και συνέχισε: «Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν το έχει και τόσο ανάγκη» - Το υπονοούμενο της Ραμόνα Βλαντή για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε την Έλενα Γαλύφα - «Είναι κρεμάστρες του Instagram»

Share