«'Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική» - ''Δίκασε'' για άλλη μια φορά την Χατζηπαντελή η Ραμόνα Βλαντή

Δεν έχει μείνει κριτής του GNTM 5 ασχολίαστος...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«'Έχω θέμα μαζί της, είναι πλαστική» - ''Δίκασε'' για άλλη μια φορά την Χατζηπαντελή η Ραμόνα Βλαντή

Το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 19/9 και μέσα σε δύο μέρες έχει καταφέρει να γίνει το επίκεντρο της συζήτησης, όχι παντού με θετικό πρόσημο. Μία από τους σταθερούς επικριτές της συγκεκριμένης κριτικής επιτροπής είναι και η Ραμόνα Βλαντή, που για άλλη μια φορά δεν ''μάσησε'' τα λόγια της και έκανε το σχόλιο της για την Χατζηπαντελή που αναζητά φυσική ομορφιά ενώ έχει κάνει τόσες πλαστικές.

Πριν τη Χατζηπαντελή, σειρά είχε και η Έλενα Γαλύφα, που μπορεί να την βλέπουμε στα παρασκήνια, ωστόσο η γνωστή fashion expert θεωρεί ότι δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί, αλλά στο Instagram, αφού μόνο για εκεί την προορίζει.

Η Βλαντή αποκάλεσε την Χατζηπαντελή πλαστική από πάνω μέχρι κάτω

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε στα πρόσωπα που θεωρεί ότι ξεχώρισαν στις οντισιόν. Όπως δήλωσε, κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η 47χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ εργάζεται στα απορριματοφόρα του δήμου Χαλανδρίου, δεν κάνει για μοντέλο.

«Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης, για τη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της.

«Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.

Της την είχε πει και για το προκλητικό της ντύσιμο

Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας 21/6 η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα και η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε στην εκδήλωση του Βασίλη Ζούλια, όπως και πολλοί άλλοι celebrities, (δείτε εδώ την εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη). Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην εκδήλωση και φυσικά η fashion expert απασφάλισε με τις δηλώσεις της.

Μάλιστα η Ραμόνα ανέφερε ότι το στυλ της τραβάει όλα τα βλέμματα, χωρίς να προσπαθεί για αυτό, απλά συμβαίνει. Ενώ στην συνέχεια αποφάσισε να σχολιάσει το νέο κύκλο του GNTM αλλά και την προσθήκη έκπληξη, την Σοφία Χατζηπαντελή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχουν άλλες γυναίκες της showbiz που ντύνονται για να προκαλέσουν, η Ραμόνα απάντησε: «Φυσικά και υπάρχουν, όπως είναι και η κυρία Χατζηπαντελή. Και καλά κάνει!».