Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε την Έλενα Γαλύφα - «Είναι κρεμάστρες του Instagram»

Την έκραξε πολύ άσχημα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ραμόνα Βλαντή ξεφτίλισε την Έλενα Γαλύφα - «Είναι κρεμάστρες του Instagram»

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για την Έλενα Γαλύφα και τον ρόλο της στο GNTM, δεν μάσησε καθόλου τα δόντια της, όπως άλλωστε δεν κάνει ποτέ για αυτό και οι συνεντεύξεις της γίνονται θέμα συζήτησης (όπως όταν έκραξε Καγιά και Χατζηπαντελή).

Όσα είπε η Βλαντή για την Γαλύφα

«Ρε παιδιά, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχετε μάθει ακόμα τι δουλειά ακριβώς κάνει εκεί; Άλλο το coach και άλλο αυτό που κάνεις εσύ τώρα. Είναι backstage και παίρνει συνέντευξη. Η Έλενα Γαλύφα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το coach. Υπήρξε ποτέ μοντέλο, υπήρξε ποτέ άνθρωπος της μόδας;

Μπορεί η fashion blogger να δώσει συμβουλές στα μοντέλα που ξεκινούν τώρα; Από πού κι ως πού; Είναι σαν να πάω εγώ τώρα να λέω σε έναν υδραυλικό, θα κάνεις αυτό κι αυτό. Ράβει κάτι; Σχεδιάζει; Τι κάνει; Επειδή φοράει δύο σύνολα και τα ποντάρει στο Instagram; Όχι αγάπη μου! Ασχολείται με μόδα ο Γαβαλάς, ο Ζούλιας… Αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται με μόδα, όχι αυτά τα κορίτσια. Αυτά είναι κρεμάστρες του Instagram», είπε η Ραμόνα Βλαντή.

Την Γαλύφα έκραξε και η Μέγκι Ντρίο

H Μέγκυ Ντρίο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε τον νέο κύκλο του GNTM, αλλά και την επιλογή της Έλενας Γαλύφα ως κριτή, η οποία δεν της άρεσε καθόλου. Με το γνωστό της καυστικό τρόπο, το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη της για τη νέα κριτική επιτροπή με τα σχόλιά της να προβάλλονται στην σημερινή εκπομπή του Σαββάτου 18/6.

Πριν δύο μήνες μάλιστα στον απόηχο των αλλαγών στην κριτική επιτροπή δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει στις κάμερες του «Happy Day» αυτή τη φορά, πως χαίρεται πολύ με την επιλογή να μην είναι στην κριτική επιτροπή ο Δημήτρης Σκουλός. Δεν είναι άλλωστε και ο πρώτος κριτής που κατακεραυνώνει, αφού τα είχε βάλει και με τον Άγγελο Μπράτη μετά τη δήλωσή του για τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια.

Το μοντέλο είπε λοιπόν:

«Συμφωνώ που επέστρεψε η Βίκυ Καγιά, μήπως αυτά τα παιδιά μπορέσουν να βρούνε μετά μια δουλειά. Ο Γιώργος Καράβας απέδειξε ότι έχει θέση στην κριτική επιτροπή πέρυσι. Ο κόσμος το έβλεπε για τον Καράβα. Για ποιον να το δει; Για την Ζενεβιέβ; Που δεν κολλούσε καν στην επιτροπή; Ή για τον Σκουλό, που κούρασε κι έπρεπε να φύγει;» είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Βέβαια βλέπω κι ένα άλλο όνομα που δεν κολλά καθόλου. Την Έλενα Γαλύφα, η οποία είναι μια blogger όχι και τόσο πετυχημένη. Έχει σοβαρό και καλό προφίλ αλλά αν μιλάμε για blogger ας έλεγαν στην Ιωάννα Τούνη. Θα είχε περισσότερα να δώσει τα παιδιά. Εγώ περίμενα να ακούσω κάπου την Βίκυ Κουλιανού και δεν τη βλέπω. Δεν βλέπω να υπάρχουν στοιχεία μόδας στο μόντελινγκ κι αντικαθίσταται με blogging» συμπλήρωσε η Μέγκι Ντρίο.