''Έχουν κάνει καριέρα μόνο στο σαλόνι τους'': Η Ραμόνα Βλαντή βάζει στη θέση τους Καγιά και Χατζηπαντελή

Δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις της για το GNTM

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έχουν κάνει καριέρα μόνο στο σαλόνι τους'': Η Ραμόνα Βλαντή βάζει στη θέση τους Καγιά και Χατζηπαντελή

Η Ραμόνα Βλαντή μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες δηλώσεις, αφού όπως έχει αποδείξει δε μασάει τα λόγια της. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε σήμερα 30/6 την είδαμε να ξεσπάει για τα νέα πρόσωπα του GNTM και κυρίως για τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή, για τις οποίες δε μίλησε και με τα καλύτερα λόγια. Ακόμα δεν άρχισε το ριάλιτι μοντέλων και οι κριτικές έχουν πάρει φωτιά.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και την είσοδό της στο GNTM βέβαια είχε αναφερθεί ξανά στην Εβδομάδα μόδας, όπου την κατηγόρησε ότι ντύνεται για να προκαλεί. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Βίκυς Καγιά να μπει στο στόχαστρο αφού παρά την πολυετή της καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ δε φαίνεται να ήταν αρκετή για να γλιτώσει από την κριτική της γνωστής fashion expert.

Όλες οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή γύρω από την επιτροπή του GNTM

«Θα δείξει πώς θα πάει το GNTM, τον κ. Σοφρωνίου δεν τον ξέρω προσωπικά. Τη δουλειά του coach πρέπει να την κάνει η Χριστοπούλου ή η Βίκυ Κουλιανού. Γιατί άραγε δεν βλέπεις στο GNTM την Κουλιανού και την Κουντουρά;

Γιατί έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό και οι άλλες έχουν κάνει καριέρα μόνο στην Ελλάδα στο σαλόνι τους. Οι bloggers είναι κρεμάστρες, ήθελαν να γίνουν μοντέλα χωρίς προσόντα, σε όλα τα events παίρνουν έτοιμα σύνολα και τα φωτογραφίζουν πολύ ωραία», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε στη συνέχεια: «Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μοντέλο, είναι character, είναι αντιγραφή της Φρίντα Κάλο, δεν έπεσα και από τον καναπέ. Πριν 3 χρόνια λέγαμε, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, και είναι πλαστική, όταν βλέπω πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες δεν είναι πρότυπο.

Και συνέχισε για τη Βίκυ Καγιά:

«Μην ακούω ότι η Καγιά είναι άνθρωπος της μόδας. Οι άνθρωποι της μόδας δε φορούν απομιμήσεις one to one, δεν υποστηρίζουν τις μαϊμού τσάντες. Η Καγιά είναι παρουσιάστρια σταρ και όχι fashion something. Η Ισμήνη δε θα μου λείψει, δε θυμάμαι καν την ύπαρξή της».

Κλείνοντας, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Παρουσιάστρια του My style rocks θα ήθελα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Τα τελευταία χρόνια τα κορίτσια στο My style rocks δε μου αρέσουν, φοράνε ρούχα που περνάς με αναπτήρα και γίνονται φλαμπέ. Δεν πάνε κορίτσια που αγαπούν πραγματικά τη μόδα».

Είχε ''δικάσει'' και την Μέγκυ Ντρίο με δηλώσεις της

Η Ραμόνα Βλαντή είχε βρεθεί σε κοσμική εκδήλωση και ρωτήθηκε αν θα της άρεσε μια θέση όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον διαγωνισμό μοντέλων και απάντησε: «Ναι και θα ήμουν και πάρα πολύ καλή γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο».

Ωστόσο αποφάσισε να απαντήσει ξεκάθαρα και να πάρει θέση ανάμεσα στην κόντρα της Μέγκι Ντρίο και του Άγγελου Μπράτη. « Δεν έχω να ασχοληθώ με την κυρία, ούτε εγώ την ξέρω. Δεν την ξέρω, αποφάσισα να μην την ξέρω πλέον. Κριτής στο σαλόνι της μπορεί να είναι».