«Ντύνεται για να προκαλεί» - Το επικό σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Σοφία Χατζηπαντελή

«Και καλά κάνει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ντύνεται για να προκαλεί» - Το επικό σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Σοφία Χατζηπαντελή

Αυλαία έριξε το βράδυ της Δευτέρας 21/6 η Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα και η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε στην εκδήλωση του Βασίλη Ζούλια, όπως και πολλοί άλλοι celebrities, (δείτε εδώ την εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη). Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην εκδήλωση και φυσικά η fashion expert απασφάλισε με τις δηλώσεις της.

Η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε την Σοφία Χατζηπαντελή

Μάλιστα η Ραμόνα ανέφερε ότι το στυλ της τραβάει όλα τα βλέμματα, χωρίς να προσπαθεί για αυτό, απλά συμβαίνει. Ενώ στην συνέχεια αποφάσισε να σχολιάσει το νέο κύκλο του GNTM αλλά και την προσθήκη έκπληξη, την Σοφία Χατζηπαντελή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχουν άλλες γυναίκες της showbiz που ντύνονται για να προκαλέσουν, η Ραμόνα απάντησε: «Φυσικά και υπάρχουν, όπως είναι και η κυρία Χατζηπαντελή. Και καλά κάνει!».

Η Ραμόντα Βλαντή "ξαναχτυπά" με αιχμηρές δηλώσεις

Για ακόμα μία φορά η πασίγνωστη fashion expert Ραμόνα Βλαντή, έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, στην κάμερα του Happy Day καθώς είναι πάντα ειλικρινείς και ευθύς στις απόψεις της, και δεν "μασάει" τα λόγια της.

Στις δηλώσεις της, απάντησε μεταξύ άλλων, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για το My Style Rocks, στις οποίες έχει αναφερθεί και εκείνη για δική της συμμετοχή...

«Σε έναν άντρα κοιτάω τα παπούτσια και τα χέρια του. Δεν με πλησιάζουν εμένα τέτοιοι άνθρωποι, απεριποίητοι , λίγο δύσκολο, πέφτουν οι βαθμολογίες…», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή και συνέχισε...«Εγώ να πάρω τηλέφωνο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να προτείνω τον εαυτό μου; Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε πρόκειται. Προτιμώ την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».