Μοντέλο του Ζούλια η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου - Η ατάκα για τον γιο της Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες

Βίντεο από την πρώτη επίδειξη της Γαίας Μερκούρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοντέλο του Ζούλια η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου - Η ατάκα για τον γιο της Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες

Είναι χρόνια στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου κι έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές). Η Γαία Μερκούρη κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο κι όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο παρακάτω είναι πολύ καλή σε αυτό.

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 έριξε αυλαία η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, «Αthens Xclusive Designers Week» με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου. Η επίδειξη των δυο αγαπημένων σχεδιαστών “The Swans” είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και έλαβε χώρα στις 18:30 στον ιστορικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου 35, στην Αθήνα. Αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης, ακολούθησε cocktail party.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους ευγενείς σκοπούς του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Η Γαία Μερκούρη περπάτησε με δημιουργία του αγαπημένου Ζούλια ενώ μίλησε και στις κάμερες αναφερόμενη στην σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο. Λιγομίλητη, βέβαια, μη θέλοντας να δώσει πολλά στην δημοσιότητα παρά το γεγονός πως το προφίλ της στο instagram είναι γεμάτο από κοινές τους φωτογραφίες.

Η συνέντευξη και πασαρέλα της Γαίας

Ο Ματέο Παντζόπουλος, σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, διατηρούσε σχέση στο παρελθόν με την μαμά της Γαίας Μερκούρη

Η αλήθεια είναι πως λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική ζωή του Ματέο Παντζόπουλου πριν την Ελένη Μενεγάκη! Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως κάποτε διατηρούσε σχέση με την Δωροθέα Μερκούρη, μαμάς της Γαίας, κι έμεναν μάλιστα μαζί στο εξωτερικό! Το Youweekly.gr σήμερα θα σας επαναφέρει στην μνήμη μια αποκάλυψη που είχε συμβεί σε γνωστή εκπομπή το 2016! Εκεί, είχε αναφερθεί πως ο Ματέο ήταν ερωτευμένος τρελά με ένα πολύ γνωστό μοντέλο.

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα σας ταξιδέψουμε στο 2016 και στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, Αποκαλυπτικά, στο Epsilon. Στον αέρα της εκπομπής αυτής είχε βγει ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος και αποκάλυψε πως γνωστό μοντέλο που ήταν και φίλη του του είχε αναφέρει πως διατηρούσε κάποτε σχέση με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα, με την αποκάλυψη αυτή τόσο ο Μένιος Φουρθιώτης όσο και το πάνελ είχαν μείνει γιατί δεν είχε δηλωθεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο!

Αλλά, επειδή τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, παρακολουθήστε στο συγκεκριμένο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο: