Ο Λάτσιος δίνει καυτά φιλία στο στόμα της Γαίας Μερκούρη - Σε τρυφερά τετ α τετ το ερωτευμένο ζευγάρι

Ταιριάζουν πολύ μαζί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Λάτσιος δίνει καυτά φιλία στο στόμα της Γαίας Μερκούρη - Σε τρυφερά τετ α τετ το ερωτευμένο ζευγάρι

O Άγγελος Λάτσιος είναι πολύ καλά στα ερωτικά του μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γαίας Μερκούρη και οι κοινές του φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως τα πάνε πάρα πολύ καλά μαζί και πως ο έρωτας αυτός θα έχει μέλλον. Μετά και το post με την Μενεγάκη να χαμογελάει στο πλάι του ζευγαριού, τα πράγματα γίνονται πιο επίσημα.

Όσα και να έχουμε δει μέχρι τώρα μετά την τελευταία ανάρτηση της Γαίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagam ''λιώσαμε'' εντελώς. Η νεαρή αγκαλιασμένη με τον καλό της τον φιλάει στο στόμα και το φιλί αυτό είναι άλλη μια απόδειξη πως ζουν την ηλικία τους στο κόκκινο και πως δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο και σημαντικό από τον έρωτά τους.

Το τρυφερό φιλί στο στόμα του Άγγελου Λάτσιου στην Γαία Μερκούρη

«Δύο άνθρωποι, μια καρδιά».

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη