Άνοιξε ξανά το Instagram της η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την επιστροφή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνοιξε ξανά το Instagram της η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστή η είδηση πως η Γαία Μερκούρη, η αγαπημένη σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, αποφάσισε να κλείσει προσωρινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο εδώ και λίγες μέρες έχει επανέλθει.

Η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα (δείτε εδώ βίντεο από την κοινή έξοδό τους σε κλαμπ) και φαίνεται να είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ ενώ έχουν απαντήσει με τον δικό τους τρόπο στις φήμες που τους θέλουν να γίνονται γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την επική ανάρτηση της Γαίας).

Είναι βέβαια ξεκάθαρο πως τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για το νεαρό ζευγάρι δεν ισχύουν.

Η επιστροφή της Γαίας Μερκούρη στα social media

Η νεαρή σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ενώ κυρίως στις φωτογραφίες της, ποζάρει η ίδια.

Η καταγωγή της

Η ομορφιά και η γοητεία της Δωροθέας Μερκούρη είναι αδιαμφισβήτητη και από ότι βλέπουμε την έχουν κληρονομήσει και οι δυο της κόρες, η Γαία και η Ηλέκτρα. Ωστόσο, η πρώτη είναι εκείνη που έχει απασχολήσει περισσότερο και αυτό λόγω της σχέσης της με τον Άγγελο Λάτσιο.

Τα δυο παιδιά γνωρίζονται εδώ και καιρό, ωστόσο τα τελευταία λίγα χρόνια είναι ζευγάρι και οι τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες είναι περισσότερες στα social media.

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκτήσει τις κόρες της με τον πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία.

H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Η Γαία είναι 18 ετών και ζει στην Αθήνα με την μαμά της.