Τα "έσπασαν" σε βραδινή έξοδο Άγγελος Λάτσιος - Γαία Μερκούρη! Ξέφρενος χορός μέχρι πρωίας

Το βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα

Τις Πασχαλινές τους διακοπές απόλαυσαν Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα αλλά και βγαίνοντας για ποτό μαζί με τους φίλους τους. Το ζευγάρι μετά τις φήμες περί αναμονής του πρώτου τους παιδιού και την διάψευση τους, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής μαζί με την παρέα τους βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Αθήνας όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες πίνοντας ποτό και χορεύοντας.

Το βίντεο με τον ξέφρενο χορό Γαίας - Άγγελου στο Instagram

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram βίντεο από τον ξέφρενο χορό τους.

Τα ακίνητα που θα αφήσει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πριν από ένα χρόνο η Ελένη Μενεγάκη πήρε τη μεγάλη απόφαση να βάλει κάτω την περιουσία της και να κάνει μία διαθήκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι θα αφήσει σε μερικά χρόνια στα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, η αγαπημένη παρουσιάστρια αφήνει τα πάντα στους δικούς της ανθρώπους, ενώ εντύπωση προκαλεί η περιουσία που δίνει στον μεγαλύτερό της γιο, Άγγελο Λάτσιο.

Ο 18χρονος σήμερα Άγγελος, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφία). Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ'όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Πηγή: Ciao