Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το ακίνητο που αγόρασαν στην Κηφισιά, Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Είναι ένας όροφος, 300 τετραγωνικά

Αυτό είναι το ακίνητο που αγόρασαν στην Κηφισιά, Μενεγάκη - Παντζόπουλος
News 26.01.2021 13:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αγόρασαν ένα καινούργιο οροφοδιαμέρισμα σε ένα πολυτελές ακίνητο στην Κηφισιά και υπάρχουν φωτογραφίες από το εξωτερικό του.

Η κάμερα της εκπομπής T-Live βρέθηκε έξω από το ακίνητο και πρόβαλλε πλάνα από τις εργασίες που γίνονται για να ολοκληρωθεί σε δυο - τρεις μήνες.

«Το σπίτι είναι 300 τετραγωνικά, είναι ένας όροφος. Το σπίτι θα είναι έτοιμο σε περίπου δύο με τρεις μήνες. Η Ελένη Μενεγάκη έχει έρθει μια φορά, απόγευμα, όταν είχαμε σχολάσει. Οτιδήποτε είναι μιλάει με τους μηχανικούς του έργου κι εμείς παίρνουμε εντολές», είπε στην κάμερα της εκπομπής ο εργοδηγός Αλέξανδρος Αναστασιάδης.

Μενεγάκη Παντζόπουλος σπίτι Κηφισιά

Μενεγάκη Παντζόπουλος νέο σπίτι

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: Επιστρέφει στο Mega; Η μεγάλη πρόταση

“Το τι θα γίνει παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως γίνει και όπως μου έρθει” είχε πει η Ελένη Μενεγάκη προς τους δημοσιογράφους τον χειμώνα, ερωτώμενη για τις σκέψεις της που αφορούν στο επαγγελματικό της μέλλον.

Με τις ιδιαίτερες λόγω πανδημίας συνθήκες, όντως η Ελένη αρχικά επικεντρώθηκε στο να δημιουργήσει μια νέα καθημερινότητα για εκείνη, αφιερωμένη στην οικογένεια και στον εαυτό της, κερδίζοντας έναν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που ποτέ ξανά δεν είχε. Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα τα αφήσει όλα στην τύχη τους, χωρίς προγραμματισμό, αφήνοντας εν ευθέτω χρόνω τους επίδοξους τηλεοπτικούς μνηστήρες.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Γι' αυτό και λίγο μετά τις γιορτές πήρε σάρκα και οστά η μυστική της συνάντηση με κορυφαίο στέλεχος του Mega, που της κατέθεσε σαφή πρόταση συνεργασίας -και όχι απλώς για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της- για την επιστροφή της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Το πώς και αν θα επέστρεφε εκείνη σε ένα format που η ίδια δημιούργησε στην ελληνική τηλεόραση και αντιγράφτηκε κατά κόρον και πώς θα το έβαζε σε άλλους πιο σύγχρονους δρόμους είναι μια συζήτηση που ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

 Ελένη Μενεγάκη mega

Η Ελένη δεν βιάζεται να αποφασίσει, θεωρώντας πως θα περάσουν αρκετοί μήνες ακόμα μέχρι να βρει τον δρόμο που θα είναι ο κατάλληλος για να ακολουθήσει. Ακόμα και με διαφορετική εκπομπή, αλλά σίγουρα στο κανάλι που θα της παρέχει περισσότερη εμπιστοσύνη και ελευθερία κινήσεων. Και εκεί το Mega έχει προς το παρόν ένα μικρό... προβάδισμα!

Οι ώρες στο σπίτι με άλλες συνήθειες!

Εκτός από τον Σούμο, τον αγαπημένο σκύλο της Μαρίνας, το γατάκι που της πρότεινε να υιοθετήσει η make up artist και καλή της φίλη Ρούλα Σταματοπούλου, είναι η νέα λατρεία της Ελένης. Είναι η συντροφιά της όταν τα παιδιά της ασχολούνται με τα μαθήματά τους ή όταν πίνει τον πρωινό καφέ της στον κήπο. Αυτές οι απλές έως και απλοϊκές νέες συνήθειες της Ελένης τής χαρίζουν μια πρωτόγνωρη χαρά. Παρόμοια με εκείνη όταν είδε τις πρώτες νιφάδες χιονιού να πέφτουν το πρωινό της Δευτέρας και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, όπως κάνει και με άλλες προσωπικές της στιγμές τους τελευταίους μήνες, δείτε εδώ την φωτογραφία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανδρέας Φουστάνος: «Είπα στην Μενεγάκη να μην φύγει από την τηλεόραση»

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα - Είναι ίδιες τελικά

Share