Χιόνισε στα Μελίσσια - Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της

«Χιονίζει ή το φαντάζομαι;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χιόνισε στα Μελίσσια - Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στον κήπο του σπιτιού της

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες και στην Αττική, με τα πρώτα χιόνια να πέφτουν στις βόρειες περιοχές. Ακόμη και στα Μελίσσια, όπου είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου. Μάλιστα, βγήκαν οικογενειακώς στον κήπο για να τα απολαύσουν.

Η παρουσιάστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε την ώρα που χιόνιζε.

Φορώντας χοντρά ρούχα και σκουφί, όλο χαρά και νάζι στάθηκε μπροστά στο φακό και στην ανάρτηση της έγραψε «Χιονίζει ή το φαντάζομαι», με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να σχολιάσουν.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Μελίσσια χιόνια

Να σημειώσουμε πως, με τη μικρή της κόρη Μαρίνα να έχει επιστρέψει αυτές τις μέρες στο σχολείο της - δείτε το εδώ, είναι ιδιωτικό και πολύ ακριβό -, η Ελένη Μενεγάκη, ανάμεσα στις άλλες ασχολίες της, επιφορτίστηκε και με την φροντίδα του μικρού της σκύλου, του Σούμο, στον οποίο και εκείνη έχει αδυναμία και είναι η συντροφιά της στο πρωινό περπάτημα.

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...