«Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον ΣΚΑΙ...» - Η απάντηση της Ραμόνα Βλαντή για την συμμετοχή της στο My Style Rocks

«Δεν φτάνει μόνο να είσαι τηλεπερσόνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον ΣΚΑΙ...» - Η απάντηση της Ραμόνα Βλαντή για την συμμετοχή της στο My Style Rocks

Σε νυχτερινό event πέτυχαν το βράδυ της Πέμπτης 26/5 οι τηλεοπτικές κάμερες την Ραμόνα Βλαντή, η οποία συνηθίζει να δίνει δηλώσεις που θα συζητηθούν. Στην κάμερα του «Happy Day» η fashion expert απάντησε για το αν θα βρεθεί κριτές στο «My Style Rocks».

Θα βρεθεί η Ραμόνα Βαντή στο My Style Rocks;

«Εμένα ρωτάς; Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στον ΣΚΑΙ να μου το πεις κι εμένα; Βρε όποιος και να είναι παρουσιαστής, εγώ είμαι ιδανική για το ρόλο του κριτή. Τώρα, ποια θα είναι παρουσιάστρια… Τα δοκιμαστικά μου τα έχω περάσει. Εγώ ξέρω τι νούμερα μπορώ να φέρω, εγώ ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι έχω όλο το πακέτο.

Το έχω αποδείξει κιόλας ότι έχω το πακέτο, γιατί πρέπει να έχεις όλο το πακέτο και να είσαι και τηλεοπτικός και να ξέρεις κι από μόδα πραγματικά. Όχι απλώς να είσαι μια τηλεπερσόνα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

«Όχι, δεν έχω άλλες τηλεοπτικές προτάσεις», ανέφερε κλείνοντας.

Τελευταίες εξελίξεις για το νέο κύκλο του My Style Rocks

Τα πάνω κάτω θα φέρει όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ στην απογευματινή του ζώνη, με τους ιθύνοντες να βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για το πως θα αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζουν να εντάξουν στην απογευματινή ζώνη καθημερινό τηλεπαιχνίδι αλλά και μια νέα καθημερινή σειρά. Με άλλα λόγια, στη θέση του «Κάτι ξαναψήνεται» μάλλον θα προγραμματίσει τηλεπαιχνίδι και σειρά, μιας και το εν λόγω μαγειρικό ριάλιτι φαίνεται να μη συνεχίζει τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς παίρνει απευθείας μετάθεση στο «My style rocks», το οποίο προορίζεται όπως όλα δείχνουν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τα πάνω κάτω στο ΣΚΑΙ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου