Η Ραμόνα Βλαντή δίκασε την Μέγκυ Ντρίο: «Αποφάσισα να μην την ξέρω πλέον»

Οι δηλώσεις της fashion expert στην κάμερα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ραμόνα Βλαντή δίκασε την Μέγκυ Ντρίο: «Αποφάσισα να μην την ξέρω πλέον»

Η κάμερα «Happy Day» πέτυχε την Ραμόνα Βλαντή, η οποία αποφάσισε να απαντήσεις στις φήμες για πρόταση στο νέο κύκλο GNTM, καθώς όπως δήλωσε είναι κάτι που θα της ταίριαζε πολύ. Επίσης η Fashion expert σχολίασε και την «κόντρα» της Μέγκι Ντρίο με τον Άγγελου Μπράτη. (Δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε μοντέλο και κριτή)

Οι δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή για το GNTM

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και ρωτήθηκε αν θα της άρεσε μια θέση όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον διαγωνισμό μοντέλων και απάντησε: «Ναι και θα ήμουν και πάρα πολύ καλή γιατί είμαι πολλά χρόνια στον χώρο».

Ωστόσο αποφάσισε να απαντήσει ξεκάθαρα και να πάρει θέση ανάμεσα στην κόντρα της Μέγκι Ντρίο και του Άγγελου Μπράτη. « Δεν έχω να ασχοληθώ με την κυρία, ούτε εγώ την ξέρω. Δεν την ξέρω, αποφάσισα να μην την ξέρω πλέον. Κριτής στο σαλόνι της μπορεί να είναι».

Το υπέρογκο πόσο που πρότειναν στην Μέγκι Ντρίο για το Survivor 5

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην συμπαίκτρια της, Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή το γεγονός πως μπήκε ξανά στο Survivor, με την ίδια να έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο με τις κατηγορίες εις βάρος της περί κλοπής τροφίμων.

«Για την Κάτια Ταραμπάνκο έχει γίνει το ριάλιτι, το new trend. Βλέπουμε μια κοπέλα που δεν έχει ταυτότητα και για εμένα άδικα κέρδισε το GNTM.

Όσα και να ήταν τα χρήματα που έδωσαν φέτος στην Κάτια για να μπει στο Survivor, το θεωρώ τεράστιο λάθος της. Δύο χρόνια σερί μου κάνουν προτάσεις για το Survivor. Μου πρότειναν 4.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω. Και από τη Φάρμα είχα πρόταση, αλλά δεν δέχτηκα», αποκάλυψε το μοντέλο.