Η Μέγκι Ντρίο έσφαξε με το γάντι τον Άγγελο Μπράτη: «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει»

Η απάντηση του μοντέλου στις δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μέγκι Ντρίο έσφαξε με το γάντι τον Άγγελο Μπράτη: «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει»

Μπροστά από την κάμερα του Happy Day βρέθηκε το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, η οποία ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τον πρώην κριτή της και σχεδιαστή ρούχων, Άγγελο Μπράτη, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη και το ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει πως «Δεν την ξέρω. Την είδαμε μια φορά την κοπέλα σε μια audition. Εγώ κριτής είμαι, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά».

Αυτή του η δήλωση πυροδότησε το μοντέλο, η οποία σχολίασε με έντονο κυνισμό. «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει» είπε εννοώντας την ατυχή δήλωσή του με τις γυναίκες που ψωνίζουν από «καλάθια».

«Δεν με στενοχώρησε αλλά έμεινα ξαφνιασμένη» συνέχισε. «Μου είχε δώσει “ναι”, έκατσα αρκετό καιρό σπίτι έκανε μετά την πορεία μου, περίεργο μου φαίνεται να μην με θυμάται».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει στο στόμα της...

«Οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Mega Kαλημέρα το πρωί της Τρίτης 8/3 και φυσικά δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στον Άγγελο Μπράτη.

Η πρώην παίκτρια του έριξε τα καρφιά της κανονικότατα, όπως το συνηθίζει άλλωστε. Δε μπόρεσε να δεχτεί με τίποτα πως δεν τη θυμάται, αφού ένιωθε να τη συμπαθεί κιόλας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κάτια Ταραμπανκό, θέλοντας να δείξει τη διαφορά της από εκείνη, μιας και δεν προτίμησε να μπει στο survivor προκειμένου να τη θυμούνται...Όσοι την ξέχασαν. Να σημειωθεί εδώ πως η Μέγκι είχε πρόταση και πολύ καλή μάλιστα (δείτε εδώ το ποσό).

«Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ήταν από τους κριτές που μου είχαν δώσει το μεγάλο ναι για να μπω στο σπίτι. Μπορεί να μη με θυμάται επειδή ψωνίζω από καλάθια. Είναι δουλειά του να θυμάται τις παίκτριες που μπαίνουν στο σπίτι, αλλιώς γιατί κάθεται εκεί πέρα;».

«Αυτό μου επιβεβαιώνει γι’ άλλη μια φορά ότι οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους, να πάρουν το μεροκάματό τους και δεν ασχολούνται με τα κορίτσια μετά το παιχνίδι. Με ξέχασε; Δεν συγκεντρώνεται; Έχει άλλα προβλήματα προσωπικά; Δεν πήγα στο Survivor για να με θυμηθεί; Δεν ξέρω, πραγματικά», είπε επίσης η Μέγκι Ντρίο.