Μέγκι Ντρίο: Το υπέρογκο πόσο που της πρότειναν για το Survivor 5 και αρνήθηκε

«Δύο χρόνια σερί μου κάνουν προτάσεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μέγκι Ντρίο: Το υπέρογκο πόσο που της πρότειναν για το Survivor 5 και αρνήθηκε

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην συμπαίκτρια της, Κάτια Ταραμπάνκο, με αφορμή το γεγονός πως μπήκε ξανά στο Survivor, με την ίδια να έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο με τις κατηγορίες εις βάρος της περί κλοπής τροφίμων.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για την Κάτια Ταραμπάνκο και το Survivor

«Για την Κάτια Ταραμπάνκο έχει γίνει το ριάλιτι, το new trend. Βλέπουμε μια κοπέλα που δεν έχει ταυτότητα και για εμένα άδικα κέρδισε το GNTM.

Όσα και να ήταν τα χρήματα που έδωσαν φέτος στην Κάτια για να μπει στο Survivor, το θεωρώ τεράστιο λάθος της. Δύο χρόνια σερί μου κάνουν προτάσεις για το Survivor. Μου πρότειναν 4.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω. Και από τη Φάρμα είχα πρόταση, αλλά δεν δέχτηκα», αποκάλυψε το μοντέλο.

Η Μέγκι πρόσφατα "άδειασε" και την Μάρα Μεϊμαρίδη

Η Μέγκι Ντρίο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια την αγαπημένης της μητέρας.

Από την άλλη, η ίδια θέλησε να δώσει την δική της απάντηση στην Μάρα Μεϊμαρίδη μετά από τον σάλο που είχε προκαλέσει με το σχόλιό της για τον Χρήστο Σαντικάι.

«Ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι αναμενόμενο έχει χάσει την σύντροφό του. Του φαίνεται το σπίτι πολύ άδειο κι όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού. Ζω από θαύμα, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα επάνω σε κολώνα σε λεωφόρο.

Δεν θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου και χτύπησα λίγο το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά τον θάνατο της μητέρας μου, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση.

Για την Μάρα Μεϊμαρίδη ανέφερε: «Είναι τραγικό για μια γυναίκα σε τέτοια ηλικία. Που τόσο την στηρίξαμε και την βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί.

Τι ράτσα είναι αυτή; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Νομίζω ήταν ότι χειρότερο έχω ακούσει από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ούτε γατάκια».