Θρήνος για την Μέγκι Ντρίο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θρήνος για την Μέγκι Ντρίο

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι του GNTM. Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας ωστόσο κατάφερε να συζητηθεί αρκετά η συμμετοχή της λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Μάλιστα, αρκετές φορές η ίδια έχει εκφέρει την άποψή της για διάφορα γεγονότα, όπως ήταν αυτό με την Παρασκευή Κερασιώτη όπου έφερε σφοδρές αντιδράσεις εναντίον της.

Ωστόσο, για το γνωστό μοντέλο τις τελευταίες ώρες φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολες οι ώρες καθώς σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η ίδια έχασε την μητέρα της. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος που έχασε την ζωή της η μητέρα της είναι λόγω κορωνοϊού. Η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής πως:

«Είχε μια ασθένεια και δεν της επέτρεπε να κάνει το εμβόλιο δυστυχώς. Έδωσε δυνατή μάχη. Η γυναίκα ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ επέμενα να εμβολιαστεί αλλά ήταν επίφοβο»

Από την άλλη η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, στην εικόνα προφίλ ανέβασε μια μαύρη λόγω πένθους.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο

Η φωτογραφία της Ντρίο στο instagram

Μέγκι Ντριο - Ανάρτηση

Αυτή είναι η σχέση Μέγκι Ντρίο - Εύης Ιωαννίδου μήνες μετά την συμμετοχή τους στο GNTM

Την Μέγκι Ντρίο την γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Η ίδια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος αλλά από την άλλη ο εκρηκτικός χαρακτήρας της, την βοήθησε ώστε να μην μείνει απαρατήρητη.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 3/11, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η ίδια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να μιλήσει για την φιλία της με την Εύη Ιωαννίδου. Να τονίσουμε πως οι δυο τους μετά το τέλος του ριάλιτι τα "σπάσανε" αλλά ποιες είναι οι σχέσεις τους πλέον;

«Συναντηθήκαμε την Εύη Ιωαννίδου, είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δω. Συναντηθήκαμε σε ένα event, αλλά δεν χαιρετηθήκαμε. Δεν μιλάμε πια και νομίζω είναι από δική της επιλογή, αλλά κι εγώ δεν θα πιέσω. Δεν είμαι η κοπέλα που θα έρθει από πίσω και θα σου πει “έλα, μίλα μου”»

Και συμπλήρωσε: «Με την Εύη ήταν μια σχέση πολύ περίεργη γιατί είχε κλάψει πολύ στην αποχώρησή μου και την είχα νιώσει πάρα πολύ κοντά μου. Μετά, όμως, σπάσαμε. Εγώ της έχω ευχηθεί τα καλύτερα. Μεταξύ μας δεν έχει γίνει κάτι».

«Απ’ όσο ξέρω η παρεξήγηση είναι μεταξύ Μικαέλας και Εύης, κάτι δικά τους, απλά εγώ ήμουν στη μέση. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτή την τριάδα που φτιάξαμε στο GNTM γιατί χάσαμε την ουσία μας και οι τρεις».