«Κακά τα ψέματα, χαίρομαι...» - "Κόλαφος" η Μέγκι Ντρίο για τον Δημήτρη Σκουλό

«Έχουμε πολλούς καλούς φωτογράφους»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κακά τα ψέματα, χαίρομαι...» -

Στην κάμερα του Happy Day, πέρα από την Τζόυς Ευείδη, μίλησε και η Μέγκι Ντρίο, η οποία ρωτήθηκε για το GNTM 5 και για τις αλλαγές που φαίνεται να έχουν συμβεί σε αυτό.

Σύμφωνα με πηγές, η κριτική επιτροπή φέτος θα είναι τελείως διαφορετική, καθώς θα απουσιάζει και ο Δημήτρης Σκουλός, αλλά και η Ζενεβιέβ. Το μοντέλο, λοιπόν, μόλις έγινε η αναφορά για τον φωτογράφο έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό και τόνισε πως υπάρχουν πολλοί άλλοι που θα μπορούσαν να πάρουν την θέση του.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για το GNTM 5 και τον Δημήτρη Σκουλό

«Αλλάζουν όλους στο GNTM; Δηλαδή δεν θα υπάρχει Σκουλός φέτος; Κακά τα ψέματα χαίρομαι γι’ αυτό που δεν θα υπάρχει Σκουλός, να δώσουμε ευκαιρία σε άλλους φωτογράφους να δείξουν τις εμπειρίες τους. Έχουμε πολλούς καλούς φωτογράφους, δεν είναι μόνο ο Σκουλός. Είναι και ο Σκουλός αλλά δεν είναι μόνο ο Σκουλός», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έσφαξε με το γάντι τον Άγγελο Μπράτη: «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει»

Μπροστά από την κάμερα του Happy Day είχε βρεθεί ξανά το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, η οποία ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τον πρώην κριτή της και σχεδιαστή ρούχων, Άγγελο Μπράτη, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου.

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει πως «Δεν την ξέρω. Την είδαμε μια φορά την κοπέλα σε μια audition. Εγώ κριτής είμαι, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά».

Αυτή του η δήλωση πυροδότησε το μοντέλο, η οποία σχολίασε με έντονο κυνισμό. «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει» είπε εννοώντας την ατυχή δήλωσή του με τις γυναίκες που ψωνίζουν από «καλάθια».

«Δεν με στενοχώρησε αλλά έμεινα ξαφνιασμένη» συνέχισε. «Μου είχε δώσει “ναι”, έκατσα αρκετό καιρό σπίτι έκανε μετά την πορεία μου, περίεργο μου φαίνεται να μην με θυμάται».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει στο στόμα της...