«Είμαι της γενιάς που τα κατάπινε και έλεγε ευχαριστώ» - Οι σοκαριστικές δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη για τον χώρο του θεάτρου

«Πολύ στεναχωριέμαι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι της γενιάς που τα κατάπινε και έλεγε ευχαριστώ» - Οι σοκαριστικές δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη για τον χώρο του θεάτρου

Μπροστά στην κάμερα του Happy Day, την Παρασκευή 15/4, βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη και μίλησε "ανοιχτά" για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί δουλεύοντας στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από την παράσταση του Σπύρου Παπαδόπουλου, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στεναχωρήθηκε με όσα άκουσε και παρόλο που η ίδια είχε μία πολύ καλή συνεργασία με τον ηθοποιό, θεωρεί πως για να έφυγε η Λαμπρόγιαννη θα υπήρχε πραγματικά σοβαρός λόγος.

Όσον αφορά τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε πως είναι κάτι που την ξεπερνάει, αν σκεφτεί κανείς πως με τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρξαν συμμαθητές. Μίλησε, ακόμη, και για τις δικές της εμπειρίες ανάρμοστης συμπεριφοράς, ωστόσο η δική της γενιά συνήθιζε να σωπαίνει και να αφήνει αυτά τα συμβάντα να ξεχνιούνται, απλά και μόνο επειδή τους προσέφεραν μία δουλειά.

Οι δηλώσεις της Τζόυς Ευείδη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο

«Δε θέλω ούτε να τις σκέφτομαι αυτές τις ιστορίες. Η ιδέα του να βλέπω έναν ηθοποιό με χειροπέδες μς ξεπερνάει. Εμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου στη σχολή. Με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.

Δε ξέρω τι έγινε. Είχα ακούσει ότι ήταν και καταπληκτική παράσταση. Πολύ κρίμα είναι. Εγώ έχω συνεργαστεί με τον Σπύρο και έχω περάσει καταπληκτικά. Οι ηθοποιοί στα ξεσπάσματά μας, δεν είμαστε πολύ μαζεμένοι. Είμαστε εξωστρεφείς άνθρωποι. Τώρα και η Δάφνη κάτι θα είδε που δε της άρεσε καθόλου για να το κάνει αυτό.

Πολύ στεναχωριέμαι με αυτά όμως. Εγώ δυστυχώς είμαι της γενιάς που καθόταν και τα κατάπινε και έλεγε και ευχαριστώ που έχω δουλίτσα»

«Αυτό που είχαν είναι μία αρρώστια, μια...» - "Καταπέλτης" η ηθοποιός για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε συνέντευξη η δημοφιλής και αξιαγάπητη Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για την αποβολή που έχει βιώσει, απάντησε μεταξύ άλλων, και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, των οποίων οι δίκες είναι σε εξέλιξη αυτό τον καιρό, λέγοντας πως έπεσε από τα σύννεφα με όλα αυτά.

Συνεργαστήκατε ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Έχω κάνει μια ταινία, αλλά δεν την θυμάμαι γιατί δεν είχαμε σκηνές μαζί. Είναι από τους ανθρώπους που δεν τον ξέρω καθόλου. Έπεσα από τα σύννεφα με όλα αυτά, δεν ήμασταν ποτέ ούτε στις ίδιες παρέες.

Με τον Δημήτρη Λιγνάδη γνωριζόσασταν;

Ήμασταν συμμαθητές στο Εθνικό, έκτοτε δεν δουλέψαμε ποτέ. Αυτός ήταν στο Εθνικό, εγώ στο ελεύθερο θέατρο, δεν έτυχε ούτε ματιά να διασταυρώσουμε.

Φιλιππίδης και Λιγνάφης στο δικαστήριο

Φαντάζομαι περιμένετε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης και για τους δύο;

Τι να πω, είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Άνθρωποι τόσο προικισμένοι, με τις καλύτερες προδιαγραφές να φτάνουν σε αυτά τα επίπεδα. Όλο αυτό οφείλεται στην κατάχρηση εξουσίας. Αυτό που είχαν είναι μια αρρώστια, μια ντόπα.

Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε μαζί τους;

Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει ξανά ούτε ο Φιλιππίδης, ούτε ο Λιγνάδης. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι να δουλέψουν, αλλά ούτε να πάνε να δουν μια παράσταση. Δυστυχώς για το ταλέντο τους, τελείωσαν ως ηθοποιοί.

Φιλιππίδης και Λιγνάδης έφυγαν μάζι από το δικαστήριο

Την Παρασκευή 1/4, στη συνέχεια της δίκης τους, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασαν μαζί στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Εκεί τους περίμεναν δημοσιογράφοι αλλά και οι απέναντι πλευρά από την κάθε υπόθεση, όπως στον Πέτρο Φιλιππίδη όπου εκεί ήταν για ακόμη μία φορά η καταγγελλουσές του.

Όπως ακριβώς ήρθαν, με τον ίδιο τρόπο έφυγαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Από την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων, και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο ηθοποιοί που κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα θα μεταφερθούν και πάλι στον Κορυδαλλό.

Αποχωρούν μαζί Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Έξω από το δικαστήριο Φιλιππίδης και Λιγνάδης

Ο Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης έξω από το δικαστήριο