Καταγγελία "βόμβα" από την Λαμπρόγιαννη για τον Παπαδόπουλο - Η απάντηση του δικηγόρου της

Αποχώρησε άρον άρον από την παράσταση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταγγελία

Καταγγελία "βόμβα" από την Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Αποχώρησε άρον άρον από την παράσταση «Sexy Laundry» που πρωταγωνιστούσε, μετά από ξέσπασμα που δέχτηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλου.

Μετά μάλιστα την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και πάλι", όπου έκανε δηλώσεις για το metoo, η πρώην συνεργάτιδα του ενοχλήθηκε περισσότερο και θέλησε να μιλήσει δημόσια και να λύσει τη συνεργασία τους.

Η απάντηση του δικηγόρου της Λαμπρόγραννη για τον Παπαδόπουλο

Η ηθοποιός μέσω του δικηγόρου της σύμφωνα με την εκπομπή "Mega Καλημέρα" εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση εξηγώντας τι συνέβη και αποχωρεί από την παράσταση. Όπως αναφέρει λοιπόν δέχθηκε επίθεση οργής κάτι που δεν περίμενε αλλά δεν είχε άλλη ανοχή και αντοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο ηθοποιοί από την αρχή της συνεργασίας τους είχαν προστριβές και εντάσεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη μέσω του δικηγόρου της

«Σε απάντηση σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους του θεάτρου ΚΑΠΑ και του σκηνοθέτη κύριου Παπαδόπουλου αναφορικά με το τέλος των παραστάσεων “Sexy Laundry”όπου συμμετείχα, θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

H συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου το οποίο συνέβη μετά το τέλος της παράστασης της Παρασκευής 1Η Απριλίου.

Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις δικές μου ευθύνες. Μετά, προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μια πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας.

Άλλωστε ως ενήλικες με καλή διάθεση αυτό δε θα μπορούσε θεωρητικά να είναι εμπόδιο σε μια επιτυχημένη παράσταση με απανωτά sold out που πρωταγωνιστούν μόνο δυο άνθρωποι και που όσοι την είδαν μιλούν για μια εξαιρετική σκηνική χημεία.

Τη δική μου γενιά γυναικών τη μεγάλωσαν μαθαίνοντάς τη να αντέχει, να καταλαβαίνει, να δικαιολογεί και τέλος πάντων να πηγαίνει παρακάτω. Δυστυχώς πολλές φορές η ενσυναίσθηση και η ανοχή εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Συναισθανόμενη μια ευθύνη απέναντι στους νεότερους ανθρώπους και τους πολίτες του κόσμου που έρχεται, στις γυναίκες κυρίως αλλά και στους άνδρες και παρακολουθώντας τη συζήτηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή 3 Απριλίου η οποία ακολούθησε της μεταξύ μας ρήξης συνειδητοποίησα το εξής,

Αυτού του τύπου οι προστριβές στον εργασιακό χώρο, δεν έχουν απλώς να κάνουν με μια ασυμβατότητα χαρακτήρων όπως προσπάθησα να το εκλάβω αρχικά. Είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πια να μένουν πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε να κουκουλώνονται.

Δε κάνει καλό σε κανέναν μας. Όλα αυτά τα χρόνια, αυτό κάναμε και οδηγηθήκαμε εδώ. Με όση αγάπη, ενσυναίσθηση αλλά και συνείδηση μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή, δε στέκομαι απέναντι στο πρόσωπα αλλά στη νοοτροπία και την πράξη. Εύχομαι μακροπρόθεσμα αυτό να είναι καλό για όλους μας».

Τι είχε πει πριν από λίγες ημέρες η Λαμπρόγραννη για τη συνεργασία της με τον Παπαδόπουλο

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είχε βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1, καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη θεατρική παράσταση «Sexy Laundry» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε γρήγορα δέσαμε στη σκηνή, παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια.

Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι περίφημο αυτό.

Μας βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. Έχουμε πάει εκεί για ένα Σαββατοκύριακο, με προτροπή δική μου. Εκεί το ζευγάρι προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά και να βρει ο ένας τον άλλον», είπε η ίδια για την πλοκή του έργου.

«Το έργο είναι γραμμένο το 2002 και είναι σα να γράφτηκε τώρα. Αν μπεις μέσα σε ένα σπίτι θα ακούσεις τα ίδια. Σίγουρα πρέπει να καθοριστούν οι ρόλοι. Είναι ένας μόνιμος αγώνας αυτός. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει γιατί συνδέεται με πολλά κοινωνικοπολιτικά πράγματα. Ένας άντρας πολύ εύκολα αμύνεται γιατί δεν καταλαβαίνει τη γυναίκα που έχει απέναντι του», είπε για τον ρόλο των γυναικών και την συσχέτιση αυτού στην παράσταση.