«Αν το ήθελα θα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Τζόυς Ευείδη

Μιλά ανοιχτά για την αποβολή που βίωσε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν το ήθελα θα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Τζόυς Ευείδη

Η Τζόυς Ευείδη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε ανοιχτά, όπως κάνει πάντα άλλωστε, για όλα και τα είπε όπως πρέπει. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα θέμα υγείας που προέκυψε με τις φωνητικές της χορδές αλλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποβολή που είχε πριν από χρόνια.

Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει για την αποβολή που βίωσε

Σας λείπει σήμερα ένα παιδί;

Όχι, δεν μου λείπει ένα παιδί. Όσα παιδιά θέλω να ζουλήξω τα έχουν οι φίλοι μου, οπότε μπορώ να ξεδίνω εκεί. Από μικρή δεν ήμουν του «αχ να κάνω ένα παιδάκι», «να παντρευτώ», τίποτα από όλα αυτά τα συμβατικά. Μου προκαλούσε λίγο φρίκη η ιδέα (γέλια). Η εικόνα της οικογένειας πάντα με βραχυκύκλωνε.

Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει

Είχατε κάποια άτυχη εγκυμοσύνη και δεν θελήσατε να προσπαθήσετε ξανά;

Ναι είχα. Αλλά αν το ήθελα σαν τρελή, θα μπορούσα να το είχα προσπαθήσει. Δεν το κυνήγησα όσο έπρεπε.

Πώς βιώσατε την αποβολή αυτή;

Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη. Και μόνο αυτό που σου κάνουν οι ορμόνες, είναι ανελέητο. Και πάλι όμως, τότε το θέατρο με έσωσε.

«Είμαι από τη θέση της χοντρής»

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί σχετικά με το βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει πριν λίγο καιρό ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου είχε χλευάσει μια κοπέλα για τα κιλά της.

Μεταξύ άλλων αρκετά δημόσια πρόσωπα έχουν τοποθετηθεί και έχουν σχολιάσει αρνητικά τα όσα έχουν συμβεί καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την απειλή του γνωστού χορογράφου ότι θα αυτοκτονήσει, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο.

Η Τζόυς Ευείδη έκανε δηλώσεις στη κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου μέσα σε όλα τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν συμβεί.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Στενάχωρα πράγματα είναι όλα αυτά. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, χαβαλέ ή άτυχη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι κι αυτός με όποιο τρόπο και να το έκανε, το μετάνιωσε πολύ άσχημα».

Και πρόσθεσε: «Άλλωστε εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε”, “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό. Στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μη στενοχωριέται ρε παιδιά;».