Σοκαριστικό βίντεο με το ξέσπασμα του Τάσου Ξιαρχό έξω από το νοσοκομείο - Οι πρώτες δηλώσεις

«Είπαν ότι το έσκασα και πήγα να γλιτώσω, αλλά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκαριστικό βίντεο με το ξέσπασμα του Τάσου Ξιαρχό έξω από το νοσοκομείο - Οι πρώτες δηλώσεις

Χαμός προκλήθηκε χθες 2/11 όταν ο Τάσος Ξιαρχό εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά τις απειλές για απόπειρα αυτοκτονίας λόγω της επίθεσης που δέχτηκε για το χυδαίο bullying που άσκησε σε κοπέλα λόγω της μπλούζας που φορούσε και των κιλών της.

Μπορεί λίγο αργότερα η Αστυνομία να τον βρήκε ωστόσο, μέχρι να επιστρέψει και πάλι στο νοσοκομείο για νοσηλεία, η αγωνία ήταν μεγάλη, τόσο από την οικογένεια του, όσο και από φίλους.

«Είμαι στεναχωρημένη και προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Τον βρήκα στο νοσοκομείο σε μια κατάσταση χάλια, έκλαιγε. Του είπε, γιατί είπε αυτό το πράγμα, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, ήταν σε κατάσταση σοκ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό και κάνει κακό στην εικόνα του. Θέλω να τον βοηθήσω. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να το βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω… Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Ό,τι έκανε από εκεί και πέρα είναι η κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος. Γιατί ρε Τάσο;», δήλωσε η φίλη του, Ίριδα Παπούτση στο Πρωινό μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το βίντεο με το ξέσπασμα του Τάσο Ξιαρχό μέσα από το νοσοκομείο

Η εκπομπή Super Κατερίνα ωστόσο, πρόβαλε βίντεο με ένα επεισόδιο που είχε ο Τάσος Ξιαρχό με τους αστυνομικούς και μάλιστα να πετάει ένα μπουκάλι, καθώς φαίνεται πως δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο, αλλά να επιστρέψει στο σπίτι του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό μετά το περιστατικό

«Χθες το απόγευμα αποφάσισα να κάνω μια συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Και επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Είπαν ότι το έσκασα και πήγα να γλιτώσω, αλλά ούτε καν. Ούτε καν μπήκα σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, ήταν σε ένα απλό αυτοκίνητο για να μην κινήσουμε υποψίες. Όλα είναι πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς. Ήθελαν να με βοηθήσουν. Εγώ παραμένω στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, γιατί ήθελαν να με βλέπουν για δυο μέρες. Μου βρήκαν ένα δωμάτιο για να μείνω με μια φίλη μου, γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος μου αυτές τις μέρες. Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε» είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Τάσος Ξιαρχό.