Επέστρεψε στο νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό μετά τη νέα εξαφάνισή του

Θα διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό μετά τη νέα εξαφάνισή του

Δεν έχει τέλος το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί από εχθές (1/11) με τον Τάσο Ξιαρχό. Ο χορογράφος, λίγες ώρες μετά το επίμαχο βίντεο στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για την εμφάνισή της, εξαφανίστηκε και απείλησε να αυτοκτονήσει.

Μόλις τον εντόπισαν οι Αρχές τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για ένα βράδυ προκειμένου να βεβαιωθούν οι γιατροί πως είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τους γιατρούς, ωστόσο εξαφανίστηκε ξανά.

Τι συνέβη τελικά με τον Τάσο Ξιαρχό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, o Τάσος Ξιαρχό εντοπίστηκε από τις Αρχές στα 150-200 μέτρα από το νοσοκομείο και έτσι η Αστυνομία τον μετέφερε και πάλι στο Κρατικό Νίκαιας.

Θηρίο: Συγκλονιστική ανάρτηση για τον Τάσο Ξιαρχό - Με τα σημάδια από την αλλαγή στο σώμα του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το Θηρίο, θέλησε να απαντήσει στον Τάσο Ξιαρχό μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram του, στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την εμφάνισή της.

Μάλιστα, στην "επίθεση" αυτή, το Θηρίο απάντησε με μία πολύ ισχυρή φωτογραφία, στην οποία δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους τα σημάδια που άφησε στο σώμα του η αλλαγή στο βάρος του.

«Αγαπητέ φίλε,

Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε! #tasosxiarcho #xiarho #τάσοςξιάρχος», έγραψε χαρακτηριστικά το Θηρίο.