Τάσος Ξιαρχό: Η Μαίρη που σχολιάστηκε "σπάει" τη σιωπή της - «Ένιωθα πολύ άσχημα»

«Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει η συγγνώμη που ανέβασε μετά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Η Μαίρη που σχολιάστηκε

Η Μαίρη, η κοπέλα που σχολιάστηκε αρνητικά για τα κιλά της και την εμφάνισή της από τον Τάσο Ξιαρχό, επικοινώνησε με την εκπομπή Πρωινό και "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Η Μαίρη εξήγησε πόσο άσχημα ένιωσε όταν είδε το βίντεό του, ενώ εξήγησε πως η συγγνώμη του δεν την κάλυψε καθόλου (δείτε εδώ την απάντηση του Τάσου Ξιαρχό).

Η απάντηση της Μαίρης στον Τάσο Ξιαρχό

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία.

Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν.

Δεν θέλω να κινηθώ νομικά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα.

Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του;

Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη.

Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ξιαρχό - Μόλις έγινε γνωστό

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση.

Πριν από λίγα λεπτά ο προσωπικός του λογαριασμό στο instagram έπεσε από τα πολλά report που "έφαγε" από τους διαδικτυακούς - όχι πια - φίλους του.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρόλα αυτά, δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε, όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές, όμως νομίζω δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ».

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό μετά το σάλο που προκάλεσε