"Το GNTM είναι σκουπίδι! Δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο» - Η Πατούλη ξεφτίλισε δημόσια την Καγιά

Έμειναν άφωνοι μέχρι και οι δημοσιογράφοι με τις δηλώσεις της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στην Αθήνα με σκοπό να παρευρεθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε. Εκεί λοιπόν, η κάμερα των εκπομπών την "τσάκωσαν" με τον Βλάσση Χολέβα (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες με τα φιλιά τους που επιβεβαιώνουν την σχέση τους) και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το GNTM 5 (δείτε τα χθεσινά highlights) και τις δυο γυναίκες κριτές, Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή.

Η αγαπημένη Μαρίνα λοιπόν, δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια και να κράξει πολύ άσχημα τόσο το ριάλιι μοντέλων όσο και την Καγιά.

Οι δηλώσεις της Πατούλη για Καγιά και GNTM

«Θεωρώ ότι είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, ότι προσβάλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα, προσβάλει τη γυναίκα και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές. Εγώ ως μάνα, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια», ανέφερε αρχικά.

Όταν την ρώτησαν για την Βίκυ Καγιά, δεν μάσησε τα λόγια της: «Δεν την γνωρίζω. Δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο».

Όσον αφορά την Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω τι μου λέτε. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε».

Στο twitter αποθεώνουν την Χατζηπαντελή και θέλουν να φύγει από το GNTM η Καγιά

Πριν καν ξεκινήσει το GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης, κυρίως λόγω των φρυδιών της. Από προχθές 19/9 λοιπόν που ξεκίνησε ο πέμπτος κύκλος, έχει προκαλέσει ξανά χαμό γύρω από το όνομά της.

Μάλιστα, το περισσότερο τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως έχει εκπλαγεί ευχάριστα με την Σοφία Χατζηπαντελή, μιας και είναι αυθόρμητη και ευχάριστη, ενώ πολλοί έχουν ταυτιστεί με τις απόψεις της, ενώ δεν θέλουν την Βίκυ Καγιά.

Το ίδιο συνέβη και στο χθεσινό 20/9 επεισόδιο, που παρόλο που αποτέλεσε πρωταγωνίστρια σε αρκετές εντάσεις, για ακόμη μια φορά το Twitter δόξασε την Σοφία, με τους χρήστες να ζητούν να μείνει μόνιμα στο GNTM 5.