GNTM 5 highlights 20/9: Τα νεύρα, οι τσακωμοί, τα πρώτα φαβορί και τα "γαλλικά" στο πλατό

Όσα είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 20/9: Τα νεύρα, οι τσακωμοί, τα πρώτα φαβορί και τα

Το βράδυ της Τρίτης 20/9 παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5 και για ακόμη φορά επικράτησε χαμός. Είδαμε τσακωμούς, εντάσεις, αλλά και γυναίκες φαβορί (δείτε όσα είδαμε και στην πρεμιέρα).

Αναλυτικά τα 20/9 highlights του GNTM 5

Η επική ατάκα της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη

Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε με την κριτική επιτροπή να παίρνει τις θέσεις της και να περιμένει να γνωρίσει τα επίδοξα μοντέλα, ένα εκ των οποίων θα στεφθεί νικητής σε μερικούς μήνες.

Η δεύτερη μάλιστα διαγωνιζόμενη που μπήκε "ταλαιπώρησε" πολύ τους κριτές, μιας και δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ δεν φαίνεται να τους έπεισε πως αυτό είναι το όνειρό της, μιας και οι απαντήσεις της για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον δεν ήταν διόλου ικανοποιητικές. Ειδικότερα, η Βίκυ Καγιά, είχε έντονες αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση ή όχι.

Ωστόσο, όλοι επισήμαναν πόσο όμορφη κι εντυπωσιακή είναι, μιας και είναι ένα 1,83 στο ύψος! Μάλιστα, όταν η Εβελίνα πλησίασε τους κριτές για να δουν πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν δίστασε να πει πως η διαγωνιζόμενη μοιάζει με το... αγόρι της, κάτι που έκανε τους υπόλοιπους να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Τελικά, η Εβελίνα κατάφερε και έπεισε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση.

«Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@δες! Όλοι έχουν από μια» - Η 59χρονη που "σφάχτηκε" με την Χατζηπαντελή

Mπροστά από τους κριτές του GNTM 5 στάθηκε η 59χρονη Μαρία. Η ίδια θέλησε να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τους άλλους, μιας και ασχολείται με την ψυχολογία, ωστόσο δίχασε αρκετά την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της, μιας και φαίνεται πως μπήκε με αρκετή φόρα, κάτι που δεν της βγήκε σε καλό.

Η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη τόνιζε πως θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, με την Σοφία Χατζηπαντελή να ενοχλείται και να της απαντά πως πρέπει καλύτερα να πάει διακοπές. Φυσικά, αυτό δεν έμεινε εκεί, μιας και η πρώτη απάντησε στην κάμερα πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Τελικά, δεν έπεισε τους κριτές και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

"Έφαγε" δύο Χ αλλά ο Γιώργος Καράβας της έδωσε την Wild Card του - Άφωνοι όλοι με την απόφασή του

Η συγκεκριμένη ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την είσοδό της, ωστόσο οι πόζες της και τα λεγόμενα της προκάλεσαν για ακόμη μια φορά ντόρο, με αποτέλεσμα μάλιστα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Εν τέλει, μόνο ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησαν να την δουν στην επόμενη φάση, με την ίδια να οδεύει προς την πόρτα εξόδου, την στιγμή που ο πρώτος της φώναξε πίσω και της έδωσε την wild card του, κάτι που προκάλεσε πολύ μεγάλη έκπληξη προς τους υπόλοιπους κριτές.

Ο Τάσος Σοφρωνίου μάλιστα έγινε έξαλλος: «Παλιά έπρεπε να πας σε ένα πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε, η editor μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!».

"Σκοτωμός" στο πλατό με την Σοφία Χατζηπαντελή

Με το που μπήκε, όλοι οι κριτές θαμπώθηκαν από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ωστόσο προκάλεσε ερωτηματικά καθώς συνεργάζεται με τρία πρακτορεία, κάτι που τους έκανε να απορήσουν γιατί δεν έχει καταφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της.

Έτσι λοιπόν, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε και φώναξε στο πλατό τις δύο συνεργάτιδες της, οι οποίες βέβαια δεν σταμάτησαν να παρεμβαίνουν και να υποστηρίζουν την παίκτρια, κάτι που εκνεύρισε και τους 4 κριτές, ειδικά όμως την Σοφία.

Η κριτής μάλιστα άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου», με τις ίδιες μάλιστα να προσβάλλονται αρκετά από την συμπεριφορά της.

Πρόπερσι κόπηκε, φέτος πέρασε με 4 ναι - Έπαθαν όλοι σοκ με την αλλαγή της

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες και μια από αυτές είναι και η Ειρήνη, που γνωρίσαμε πριν 2 χρόνια στο GNTM, ωστόσο λόγω των πολλών τατουάζ αλλά και της έλλειψης εμπειρίας δεν κατάφερε να περάσει.

Ωστόσο, έκανε και κάνει πολλές δουλειές πάνω στον χώρο, αλλά το GNTM όπως είπε είναι το απωθημένο της για αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει και να κατακτήσει όσα μπορεί. Έτσι λοιπόν, μπήκε πιο αποφασισμένη από ποτέ στο πλατό, με την Βίκυ Καγιά να την θυμάται αμέσως και να διακρίνει πόσο μεγάλη αλλαγή έχει κάνει.

Τελικά, κατάφερε και ενθουσίασε και τους 4 κριτές, ακόμα και την Βίκυ Καγιά που δεν της αρέσουν τα πολλά τατουάζ και έτσι της δόθηκε το εισιτήριο για το ID Catwalk.

Η ανατρεπτική εμφάνιση μαμάς και κόρης που ενθουσίασε τους κριτές

Μία αρκετά ανατρεπτική εμφάνιση παρακολουθήσαμε στο GNTM 5, το οποίο είχε αρκετές εκπλήξεις, εντάσεις αλλά και την πρώτη wild card.

Τελευταία συμμετοχή για απόψε λοιπόν ήταν αυτή μαμάς και κόρης, οι οποίες αποφάσισαν να δηλώσουν μαζί συμμετοχή. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κατάφεραν να κλέψουν όλες τις εντυπώσεις και να ξετρελάνουν και τους 4 κριτές.

Όπως αποκάλυψαν, ασχολούνται και οι 2 με τον αθλητισμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μόλις φόρεσαν τα μαγιό, με τα κορμιά τους να είναι άψογα. Όπως ήταν προφανές και οι 2 πήραν το ναι και είναι έτοιμες να συνεχίσουν με φορά.