GNTM 5 highlights πρεμιέρας 19/9: Η ένταση ανάμεσα σε Καγιά και Χατζηπαντελή, ο έξαλλος Σοφρωνίου και η 47χρονη

Όσα παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights πρεμιέρας 19/9: Η ένταση ανάμεσα σε Καγιά και Χατζηπαντελή, ο έξαλλος Σοφρωνίου και η 47χρονη

O 5ος κύκλος του GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και όλοι ανυπομονούν να δουν την τηλεθέαση που σημείωσε, μιας και φέτος στο παιχνίδι δεν έχουμε μόνο νεαρά κορίτσια αλλά και γυναίκες μέχρι 80 ετών.

Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας αλλά και η Σοφία Χατζηπαντελή ως guest ήρθαν για να βρουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Την εμφάνισή της έκανε και η Έλενα Γαλύφα ως hostess των υποψήφιων η οποία ένιωσε πιο άνετα να μιλά στα αγγλικά από ό,τι φαίνεται για να συστηθεί. Μάλλον θα είναι και η πρώτη αφορμή για τους περισσότερους στο Twitter μιας και δεν τους ξεφεύγει τίποτα. (δείτε εδώ την πρώτη παίκτρια που έιναι ήδη μέσα στο σπίτι)

«Πριν πέντε χρόνια όταν ξεκινούσε το GNTM, δεν πίστευα ότι η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο. Σήμερα πλέον, μετά από εκατοντάδες φωτογραφήσεις και χιλιόμετρα πασαρέλας, ο στόχος μας στο GNTM είναι ο ίδιος. Να σας ιντριγκάρουμε και να προκαλούμε το ενδιαφέρον σας με τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία μας».

Όλα τα highlights της πρεμιέρας του GNTM 5

Σπάραξε στο κλάμα η Βίκυ Καγιά με την ιστορία διαγωνιζόμενης

Την έναρξη έκανε η 47χρονη Άννα από το Χαλάνδρι η οποία συγκίνησε για τα καλά τους πάντες .

Συγκεκριμένα, η τραγική εξομολόγησή της ότι από μικρό παιδί έτρωγε πολύ ξύλο από τον πατέρα της γι΄αυτό και παντρεύτηκε νωρίς για να ξεφύγει από τον εφιάλτη έκανε την Βίκυ Καγιά να κλάψει. Έτσι η ίδια λίγο αργότερα πήρε τα πολυπόθητα "ναι" για την επόμενη φάση.

Βγήκε εκτός εαυτού η Βίκυ Καγιά ενάντια της κριτικής επιτροπής

Η Έλενα από την Κύπρο δίχασε για τα καλά την κριτική επιτροπή με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της. Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν της πάει καθόλου η απόχρωση του ξανθού που έχει επιλέξει.

Φυσικά δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός επίσης ότι έχει βαφτεί αρκετά για το catwalk της. Έτσι, τόνισε χαρακτηριστικά «Μας δίνουν το διαμάντι και το κοιτάμε στα δόντια».

Τα σάρωσε όλα διαγωνιζόμενη με τα πιο γρήγορα «ναι»

Η19χρονη Αλεξία από τη Θεσσαλονίκηη οποία δεν εκπροσωπείται από κάποιο πρακτορείο έφερε έναν καινούργιο αέρα στην πρώτηβ οντισιόν του ριάλιτι μόδας του STAR.

Συγκεκριμένα, δεν κατάφερε να πάρει μόνο ένα "ναι" αλλά 4 ολόκληρα μιας και όση ώρα έπαιρνε τη βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, έκανε και τις πόζες της προκειμένου να τους εντυπωσιάσει. Φυσικά, μετά το τελικό αποτέλεσμα η διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε την χαρά της.

"Άναψαν" τα αίματα" ανάμεσα στην Καγιά και την Χατζηπαντελή

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του GNTM 5 τα αίματα "άναψαν" για τα καλά ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή. Μεταξύ άλλων, η κύρια αφορμή ήταν η 21χρονη Εύα η οποία προκάλεσε αίσθηση.

Το εν λόγω κορίτσι είχε ένα έντονο φουντωτό μαλλί, το οποίο αφενός έκανε εντύπωση αφετέρου έκανε τους κριτές να θέλουν να της το αλλάξουν. Όταν λοιπόν την ρώτησαν για το αν είναι θετική στο να της αλλάξουν το μαλλί της, η απάντηση της ήταν αρνητική.

Έτσι η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να αλλάξει άποψη λίγο αργότερα με αποτέλεσμα να μην πει το τελικό "ναι". Από την άλλη η Χατζηπαντελή με το έντονο φρύδι δεν δίστασε να μην τοποθετηθεί καθώς λίγο αργότερα ξεκίνησε η έντονη λογομαχία μεταξύ τους.

Ξέσπασε ο Σοφρωνίου με διαγωνιζόμενη

Η Δήμητρα από το Κιλκίς εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές και προσπάθησε να τους εντυπωσιάσει για να περάσει στην επόμενη φάση.Ωστόσο μια απάντησή της κατάφερε να εξοργίσει τον κριτή, Τάσο Σοφρωνίου καθώς δεν του άρεσε καθόλου αυτό που άκουσε.

«Δεν θέλω δικαιολογίες. Σιχαίνομαι τα κλισέ και τις δικαιολογίες. Αυτό ήταν όχι για μένα. Δικαιολογία και κλισέ! Σκότωσέ με καλύτερα, αίμα δε θα τρέξει!. Είσαι κουκλάκι όμως. Αν θες να ασχοληθείς με τη μόδα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος λίγο αργότερα».

Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή διέκοψε τη συζήτηση

Μετά την audition της Νικόλ Τσούλος , υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στους κριτές. Ο λόγος της διαφωνίας ήταν ο όρος “Diversity”.

Ο κάθε ένας κριτής είχε τη δική του άποψη, με τη Χατζηπαντελή να εκφράζει αρκετά έντονα τη δική της και να εξηγεί στους συναδέλφους της ποιο είναι το ιδανικό μοντέλο για εκείνη, ενώ στο τέλος σταμάτησε την συζήτηση.

Σε σοκ όλοι με την 79χρονη που πήγε στις οντισιόν

Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν μπροστά τους την 79χρονη Τίτσα, καθώς δεν περίμεναν να δούνε στις οντισιόν μία κυρία σε αυτή την ηλικία.

Η ίδια κατάφερε να τους κερδίσεικ όλους με το μπρίο και απαράμιλλο στυλ της. Μάλιστα, οι κριτές έπαθαν πλάκα μόλις την είδε και με μαγιό.