"Καυτή" κοκκινομάλλα με καταγωγή από την Αλβανία - Το μοντέλο που βρίσκεται ήδη στο σπίτι του GNTM 5

Δείτε φωτογραφίες της και θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τα γυρίσματα του GNTM 5 έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη πρεμιέρα (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί). Η κριτική επιτροπή εκτός της Βίκυς Καγιά θα είναι όλη διαφορετική, ενώ αλλαγές έχουμε και στον coach. Όσον αφορά το όριο ηλικίας είναι ανοιχτό και μπορούν να λάβουν συμμετοχή και γυναίκες άνω των 50 ετών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από casting πέρασε και μια μητέρα με την κόρη της. Εμείς ωστόσο, πάθαμε σοκ με την ομορφιά μιας κοπέλας που πέρασε από audition και όπως φαίνεται έχει μπει ήδη στο σπίτι και τους έχει τρελάνει όλους.

Η κοκκινομάλλα από την Αλβανία που είναι στο GNTM

Ο λόγος για την Αλέξια Τράικο η οποία έχει ήδη χτίσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας με συνεργασίες και στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram είναι άκρως εντυπωσιακές.

Το spoiler για την πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το GNTM

Στο νέο κύκλο λοιπόν όπως μας έχουν μαρτυρήσει και οι κριτές η βεντάλια του diversity ανοίγει ακόμα περισσότερο για αυτό και θα δούμε κορίτσια κάθε ηλικίας και στυλ.

Οι τυχερές έχουν ήδη επιλεγεί αφού τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές αποχωρήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε με «επεισοδιακό» τρόπο αφού το μοντέλο που θα δούμε να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί από τη βίλα θα το κάνει με την θέλησή της και όχι μετά από επιλογή των των κριτών. Θα δούμε, δηλαδή από τις αρχές ένα σκηνικό έντασης.

Μάλιστα φημολογείται πως το μοντέλο αυτό θα είναι μία από τις πιο μεγάλες σε ηλικία αφού η διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο είναι ότι έχει ανέβει κατά πολύ το ηλικιακό όριο.